News

PUSL îl susține pe Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, la șefia Consiliului Județean

PUSL îl susține pe Alfred Simonis la șefia Consiliului Județean Timiș. „Este persoana potrivită pentru a ocupa cea mai înaltă funcţie din judeţ”
12.04.2024 | 23:48
PUSL il sustine pe Alfred Simonis liderul PSD Timis la sefia Consiliului Judetean
PUSL spune că Simonis e omul potrivit la conducerea Consiliului Județean Timiș / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

PUSL (Partidul Umanist Social-Liberal) a anunțat, vineri, că susține candidatura lui Alfred Simonis la președinția Consiliului Județean Timiș, unde Simonis, liderul filialei PSD a județului, candidează din partea alianței la guvernare.

PUSL spune că e nevoie de un „nou suflu” la conducerea județului

„Organizaţia Judeţeană Timiş a Partidului Umanist Social – Liberal (PUSL), a decis în cadrul Biroului Politic Judeţean, susţinerea candidaturii lui Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, la alegerile pentru preşedinţia Consiliul Judeţean Timiş din iunie 2024. După cum se cunoaşte, Alfred Simonis este preşedintele PSD Timiş şi în acest an va candida din partea alianţei PSD-PNL”, se arată într-un comunicat al PUSL Timiș.

ADVERTISEMENT

Potrivit PUSL, este necesar un „nou suflu” la conducerea județului Timiș și că Alfred Simonis este cel care poate ajuta județul și pe timișeni.

„Această decizie vine în contexul în care, la şefia judeţului este nevoie de un nou suflu, cu experienţa de conducere şi viziune. Timişul şi întreaga regiune a Banatului merită o reprezentare puternică şi dedicată pentru bunăstarea cetăţenilor, într-o ţară frumoasă precum România, într-o Europă unită şi prosperă.

ADVERTISEMENT

PUSL Timiş vede în Alfred Simonis, omul care poate ajuta Timişul din postura de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi pe timişeni deopotrivă, de a transforma judeţul nostru într-un model pentru celelalte judeţe din ţară”, potrivit PUSL.

Timiș trebuie să fie „fruncea” țării

Comunicatul arată că județul Timiș trebuie „readus” la rangul de „frunce” a țării, odată cu venirea „omului potrivit la locul potrivit” și că Alfred Simonis este acela. Totodată partidul mai precizează că va veni cu propria listă de candidați pentru CJ Timiș.

ADVERTISEMENT

„Prin experienţa acumulată de-a lungul timpului la nivel înalt, Alfred Simonis este persoana potrivită pentru a ocupa cea mai înaltă funcţie din judeţ. Timişul trebuie readus acolo unde a fost altădată, să fie iarăşi judeţul etalon în ţară, să fie fruncea, deoarece există un potenţial enorm de dezvolare şi bunăstare, trebuie doar ales omul potrivit la locul potrivit.

PUSL Timiş va avea propria listă de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Timiş cu oameni profesionişti, din mai toate domeniile de activitate, cu experienţa profesională şi administrativă dovedită de-a lungul anilor”, se arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Scandalul Simonis vs Nica

Numirea lui Alfred Simonis candidat comun din partea PSD-PNL la șefia Consiliului Județean Timiș a declanșat o revoltă a liberalilor din teritoriu și s-a soldat cu demisia din PNL a fostului președinte al CJ, Alin Nica, care s-a înscris la Forța Dreptei.

„Practic, prin această operațiune specială a PSD de anexare a PNL în în Timiș și nu numai în Timiș, în foarte multe locuri din țară, poate chiar la nivel național. Prin această operațiune specială ne apropiem foarte mult de modul de acțiune sovietic și din acest punct de vedere am dorit și vreau în continuare să mă delimitez fundamental de aceste acțiuni ale foștilor mei deja colegi. Filiala PNL din județul nostru a fost vândută de fapt, de fapt, nici măcar vândută, ci făcută cadou, dată gratis PSD-ului”, a declarat luna aceasta Nica pentru RFI.

terea

 

 

ADVERTISEMENT