News

Deputatul PSD Claudiu Ilișanu demisionează din Parlament. El a fost numit prefect al județului Bacău

Demisie PSD din Camera Deputaților. Claudiu Ilișanu pleacă din Parlament la conducerea Prefecturii Bacău. În locul său va veni Vasile Budacă
15.04.2024 | 18:21
Deputatul PSD Claudiu Ilisanu demisioneaza din Parlament El a fost numit prefect al judetului Bacau
Claudiu Ilișanu a fost numit recent prefect al județului Bacău / Foto: Facebook, Claudiu Ilișanu
ADVERTISEMENT

Claudiu Ilişanu, deputat PSD de Bacău, a anunțat, luni, că a demisionat din funcția deținută în Parlament. În locul său în Cameră va veni Vasile Budacă. Ilișanu a fost numit prefect al județului Bacău.

Și-a depus demisia începând cu 10 aprilie

Claudiu Ilișanu, deputat PSD de Bacău, a anunțat, luni, că a demisionat din funcția de deputat. Într-o informare adresată Biroului permanent al Camerei Deputaților, PSD a precizat că Ilișanu și-a depus demisia începând cu 10 aprilie.

ADVERTISEMENT

După demisia lui Claudiu Ilișanu, locul rămas vacant va fi ocupat de următoarea persoană aflată pe lista de candidați pentru alegerea Camerei Deputaților.

„Având în vedere demisia lui Claudiu Ilişanu din calitatea de deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 4 Bacău, depusă pe 10 aprilie, în locul rămas vacant va urca următoarea persoană care se regăseşte pe lista de candidaţi pentru alegerea Camerei Deputaţilor în Circumscripţia electorală nr. 4 Bacău. Conformăm prin prezenta că următorul pe lisa de candidaţi pentru alegerea Camerei Deputaţilor în Circumscripţia electorală nr. 4 Bacău este domnul Vasile Budacă”, potrivit documentului trimis de PSD la Biroul permanent.

ADVERTISEMENT

Numit prefect de Bacău

Claudiu Ilișanu a fost numit prefectul județului Bacău, după ce fostul prefect, Lucian Bogdănel, a fost eliberat din funcție pentru a candida la alegerile locale din 9 iunie.

„Claudiu Ilișanu va fi (…) noul prefect al județului Bacău, după ce în şedința de Guvern (…) a fost aprobată eliberarea mea din funcție şi numirea colegului meu ca prefect. Claudiu nu e doar un foarte bun coleg, ci şi un profesionist al zonei de mediu, fost deputat, un om chibzuit şi echilibrat – o nominalizare mai mult decât potrivită pentru demnitatea de prefect!

ADVERTISEMENT

Vine la conducerea Instituției Prefectului Bacău într-o perioadă complicată electoral, dar îl asigur de tot sprijinul meu şi de faptul că va găsi o instituție schimbată în bine față de cum am preluat-o eu, în urmă cu 2 ani şi 3 luni”, a scris Lucian Bogdănel pe pagina sa Facebook.