News

Derapaj de limbaj al lui Traian Băsescu. Ce i-a spus unei jurnaliste care vorbea despre evacuarea lui din vila de protocol

Aflat în prag de evacuare, din vila de protocol, Traian Băsescu a avut un derapaj de limbaj, miercuri seară. Fostul șef al statului a făcut un atac suburban la adresa unei jurnaliste.
02.06.2022 | 00:39
Derapaj de limbaj al lui Traian Basescu Ce ia spus unei jurnaliste care vorbea despre evacuarea lui din vila de protocol
Ce a spus Traian Băsescu despre o jurnalistă România TV. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Traian Băsescu se află în continuare în vila din strada Gogol, locuință de protocol, deși a primit ordin de eliberare pentru ziua de miercuri, 1 iunie 2022. Fostul președinte riscă acum să fie evacuat, iar în timp ce o jurnalistă a relatat despre acest subiect la poarta lui, el a ofensat-o.

Traian Băsescu a jignit o jurnalistă

”Jurnalista pe care o trimiteți pe la poarta mea e necitită, poți să te dai cu parfum, dar dacă nu te speli…”, a spus Traian Băsescu la România TV, despre reporterul televiziunii, Roxana Ciucă.

ADVERTISEMENT

”Trebuie hotărâre judecătorească. Executorul judecătoresc nu vine în baza unei notificări, ci îi trebuie o hotărâre judecătorească.

RAAPPS nu este instituție de executare, ci justiția. Luați-vă circarii de la poarta mea că nu o ajung în situația să fiu evacuat silit. Eu am fost de bună credință.

ADVERTISEMENT

Jurnalista pe care o trimiteți pe la poarta mea e necitită, poți să te dai cu parfum, dar dacă nu te speli… Poți să faci pe jurnalistul, dar dacă nu citești legea, nu ai niciun Dumnezeu.

E incorect ce faceți, stați în poarta mea. E doar o propagandă generată de România TV și de Antena 3”, a declarat Traian Băsescu, scriu stiripesurse.

ADVERTISEMENT

De ce are ordin de evacuare Traian Băsescu din vila de protocol

Totul are loc în contextul în care Regia Autonomă ”Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat” (RA-APPS) i-a dat un ultimatum lui Traian Băsescu ca până miercuri să plece din vila, din strada Gogol, iar în caz contrar se va acționa în instanță pentru evacuare.

Lui Traian Băsescu i s-au retras mai multe beneficii din calitatea de fost conducător al țării, odată ce ÎCCJ a stabilit că a colaborat cu Securitatea sub numele de Petrov. Serviciul SPP este una dintre facilitățile pe care Traian Băsescu nu le mai are acum.

ADVERTISEMENT

Concret, în vremea comunistă, Traian Băsescu își dădea în vileag colegi de serviciu și de facultate, în schimbul unor ”activităţi potrivnice regimului totalitar comunist”, transmite CNSAS.

ADVERTISEMENT