ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinamoviştii au mai primit un salariu! Negoiţă s-a răzgândit înaintea derby-ului şi a virat banii pe luna decembrie. EXCLUSIV

Autori: Adrian Baciu, Diana Flintoacă | 16.02.2020 | 13:07
Dinamoviştii au mai primit un salariu! Negoiţă s-a răzgândit înaintea derby-ului şi a virat banii pe luna decembrie. EXCLUSIV
Derby cu burta goală! Dinamoviştii au din nou două luni restanţă la salariu înainte de confruntarea cu FCSB. Când intră banii de la suporteri. Sursa foto: sportpictures.eu

Dinamo înfruntă pe FCSB, duminică, de la ora 20:00, în ultimul ”Derby de România” din sezonul de campionat 2019-2020. ”Câinii” sunt extrem de montați înainte de acest meci al orgoliilor, deși situația financiară de la echipă nu e tocmai bună. FANATIK a aflat că elevii lui Dusan Uhrin au fost la un pas să intre în derby având o restanță salarială de două luni.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 16.02.2020, ora 13:07. Din informaţiile noastre, cu o zi înaintea derby-ului, Ionuţ Negoiţă s-a răzgândit şi le-a virat salariile pe luna decembrie jucătorilor de la Dinamo, astfel încât la derby să fie cu banii în conturi. În aceste condiţii, jucătorii “câinilor” mai au de încasat banii pe luna ianuarie.


Ştirea iniţială: 15.02.2020

Dinamoviştii au din nou două luni restanţă la salariu înainte de confruntarea cu FCSB. Când intră banii de la suporteri

Resemnată cu încă un sezon de play-out, al treilea consecutiv, Dinamo va încerca să lase o impresie bună contra celor de la FCSB în al doilea și ultimul ”Derby de România” jucat în campionat în acest sezon.

Din informațiile FANATIK, istoria problemelor cu banii de la Dinamo se repetă. Dacă în tur, ”câinii” aveau două luni restanță înainte de partida cu FCSB, în prezent lucrurile sunt similare.

ADVERTISEMENT

Staff-ul echipei dinamoviste nu și-a mai încasat banii de două luni, decembrie și ianuarie.

Pe 15 februarie s-a împlinit acest termen. FANATIK a aflat că următorul salariu, cel pentru ultima lună din 2019, va intra luni, 17 februarie.

”Câinii” așteaptă următorul salariu venit din fondurile fanilor

Pe 13 februarie, Dinamo a anunțat, printr-un comunicat emis pe contul oficial de Facebook, că ultrașii din ”Peluza Cătălin Hîldan”, prin programul socios ”DDB” au virat în conturile clubului 300.000 de lei și au ajuns, în total, la peste 700.000 de lei cu care au contribuit la redresa, din punct de vedere financiar, a echipei.

ADVERTISEMENT

Din acest fond de 300.000 de lei se va alcătui un buget prin care jucătorii lui Dusan Uhrin vor fi recompensați salarial pentru luna decembrie.

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial că în conturile clubului a intrat suma de 300.000 lei, provenită din fondurile suporterilor înscriși în Programul “Doar Dinamo București”

ADVERTISEMENT

Fondurile cu care suporterii au ajutat clubul au fost strânse prin intermediul www.programddb.ro, platforma fiind deschisă în continuare pentru înscrierea noilor membri DDB.

Banii fanilor au ajutat la plata salariului pe luna noiembrie

Cu banii strânși din proiectul ”Doar Dinamo București”, staff-ul ”câinilor” și-a primit restanța salarială pentru luna noiembrie.

ADVERTISEMENT

Dinamo anunța pe site-ul oficial, la începutul lunii februarie, că proiectul ”Doar Dinamo București” a ajutat deja clubul pentru a reuși să se achite față de jucătorii de la prima echipă, antrenori și juniori.

”Conducerea executivă Dinamo 1948 precizează prin intermediul site-ului oficial că în conturile clubului nostru au intrat suma de 400.000 de lei, provenită din fondurile suporterilor înscriși în programul ”Doar Dinamo București”.

Cu ajutorul fanilor noștri au fost achitate salariile jucătorilor de la prima echipă (329.702 lei) și drepturile financiare ale staff-ului tehnic (56.040 lei), toate pentru luna noiembrie 2019, precum și salariile juniorilor dinamoviști (14.250) pentru luna decembrie a anului trecut”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!