News

Descoperire macabră în Alba, vecinii au găsit cadavrul unui tânăr de 17 ani spânzurat de un copac. Misterul din spatele acestei sinucideri

Sfârşit tragic pentru un adolescent de 17 ani, acesta s-a spânzurat de un copac din grădina casei. Gestul făcut de băiat înainte de a se sinucide.
21.04.2024 | 14:14
Descoperire macabra in Alba vecinii au gasit cadavrul unui tanar de 17 ani spanzurat de un copac Misterul din spatele acestei sinucideri
Acesta este adolescentul spânzurat la Răhău Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liniştea comunităţii din localitatea Răhău, judeţul Alba, a fost tulburată în acest weekend de un eveniment tragic. O femeie care a mers sâmbătă dimineaţă să dea drumul la animale, conform ritualului obişnuit, a fost şocată să vadă că, în grădina de lângă a ei, vecinul său se spânzurase de un copac.

Adolescentul s-ar fi sinucis din dragoste

Cadavrul care atârna de creanga unui copac era al fiului familiei care locuia lângă, un adolescent în vârstă de 17 ani. Potrivit presei locale, băiatul era elev la Liceul Tehnologic din Sebeş, în clasa a XI-a.

ADVERTISEMENT

“La data de 20 aprilie 2024, în jurul orei 06.30, Poliția Municipiului Sebes a fost sesizată de către o femeie din localitatea Răhău – Sebeș, cu privire la faptul că vecinul său este spânzurat, de un copac, în gradina locuinței.

Echipa de cercetare deplasată la fața locului au identificat cadavrul unui minor de 17 ani, din Răhău, la examinarea sumară a acestuia nefiind identificate urme de violență.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții”, a transmis IPJ Alba.

Potrivit informaţiilor obţinute de publicaţia locală ziarulunirea.ro, cu puţin timp înainte de a se sinucide tânărul i-ar fi telefonat unui coleg de liceu căruia i-a spus “Te iubesc, frate!”, apoi a închis şi şi-a pus capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Conform aceleiaşi surse, băiatul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi justifice gestul. Totuşi apropiaţii spun că actul extrem ar avea legătură cu o dezamăgire sentimentală pe care o suferise recent adolescentul.

De remarcat că în aceeaşi localitate, Rahău, din judeţul Alba, şi anul trecut s-a spânzurat o persoană. Este vorba de un bărbat de 72 de ani, care a fost găsit mort de un vecin, în interiorul casei.

ADVERTISEMENT

Tot în judeţul Alba, săptămâna aceasta, marţi, primarul din Vințu de Jos, Ioan Petru Barbu, s-a spânzurat într-o anexă a locuinţei. Edilul urma să candideze pentru încă un mandat din partea PNL Alba, iar de aproape o lună le spunea cunoscuţilor că suferă de o problemă medicală, la un picior, și se tratează la o clinică din Sibiu.

ADVERTISEMENT