News

Descoperire macabră în Caraș-Severin: mamă și fiu, găsiți morți în locuință. Ce spune poliția

O femeie din Caraș-Severin a fost martora unei descoperiri terifiante, după ce și-a găsit vecinii, mamă și fiu, decedați în propria locuință.
18.01.2024 | 16:00
Descoperire macabra in CarasSeverin mama si fiu gasiti morti in locuinta Ce spune politia
O femeie din Caraș -Severin și-a găsit vecinii, mamă și fiu, morți în locuință. Primele constatări ale poliției. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Poliția din județul Caraș-Severin este în alertă, după ce într-o locuință din orașul Bocșa au fost găsite fără suflare două persoane: mamă și fiu. Care sunt primele constatări ale oamenilor legii.

O femeie din Caraș -Severin și-a găsit vecinii, mamă și fiu, morți în locuință. Primele constatări ale poliției

Tragedia din sud-vestul țării a fost constatată joi, 18 ianuarie 2024, la primele ore ale dimineții. Atunci, o femeie a sunat la 112 și a anunțat polițiștii că și-a găsit vecinii morți în casă.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, la ora 09.48, poliţişti de la Poliţia Oraşului Bocşa au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că i-a găsit pe doi vecini decedaţi în locuinţa acestora, în oraşul Bocşa”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Ajuns repede la locul indicat telefonic, un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă a constatat că cele două persoane care locuiau la adresa respectivă erau decedate. Victimele sunt o femeie de 90 de ani, cunoscută cu probleme medicale, aflată la pat, şi fiul acesteia, de 66 de ani, notează debanat.ro.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții poliției au demarat cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la decesul celor două persoane.

O primă examinare a celor două cadavre a arătat că nu au fost observate urme exterioare de violență pe corpul celor două victime. Trupurile lor neînsuflețite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală. Aici va fi efectuată necropsia și se va stabili cauza deceselor.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Caraș-Severin anunță că în această cauză cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Tragedie similară și în Timiș, săptămâna trecută

O dramă aproape trasă la indigou a avut loc, în urmă cu o săptămână, în județul Timiș. Pe 9 ianuarie, două persoane, mamă şi fiu, au fost găsite decedate în apartamentul lor din Timişoara.

ADVERTISEMENT

Nici atunci, echipajul medical sosit la faţa locului nu a identificat urme de violenţă pe corpul victimelor. Trupurile lor au fost transportate la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor.

Ulterior, au apărut informații cutremurătoare legate de această tragedie. Se pare că tânărul ar fi avut probleme de sănătate. El ar fi murit în somn. Mama sa nu a suportat să-și piardă fiul și și-a pus capăt zilelor. Ea a fost găsită spânzurată în bucătărie.

ADVERTISEMENT
Tags: