News

Descoperire macabră în curtea unei case din Franța. Un bărbat și-ar fi ucis fiul, pe care l-a îngropat în secret

Un caz misterios este pe cale să fie rezolvat în Franța, după aproape 20 de ani din momentul dispariției unui copil. Detaliile i-au șocat pe anchetatori.
11.02.2024 | 11:27
Descoperire macabra in curtea unei case din Franta Un barbat siar fi ucis fiul pe care la ingropat in secret
Descoperire macabră în curtea unei case din Franța. Un bărbat și-ar fi ucis fiul, pe care l-a îngropat în secret
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, anchetatorii au dezgropat oasele a ceea ce pare a fi un copil de 4-5 ani. Descoperirea a fost făcută în curtea unei case din Pentin. După efectuarea testelor ADN s-a aflat cine era victima, astfel că mama și fostul ei soț au fost arestați și pus sub acuzare pentru că și-ar fi ucis copilul.

Un bărbat și-ar fi ucis fiul, pe care l-a îngropat în secret

Conform presei din Hexagon, copilul ar fi murit cândva în 2004, însă misiunea anchetatorilor este cu adevărat complicată pentru că cei doi soți nu își recunosc vina. Conform mamei, fiul său Virgile a dispărut în 2004, iar acum polițiștii trebuie să dezgroape trecutul și să caute martori sau orice altă formă de ajutor.

ADVERTISEMENT

Cazul este cu adevărat șocant, în condițiile în care timp de 17 ani nimeni nu s-a interesat de soarta acelui copil. De altfel, cazul a ajuns pe mâna polițiștilor după ce mama copilului a făcut o plângere la Poliție și a anunțat că soțul ei și-a ucis copilul și l-a îngropat în curte. Bărbatul ar fi amenințat-o că o ucide, pentru că femeia dorea să divorțeze.

Băiatul s-ar fi născut în Africa cândva în anul 1999 și a trăit în Togo o perioadă. A ajuns în Franța în 2001, iar din momentul în care a dispărut nimeni nu a fost interesat de soarta copilului. De altfel, puținii vecini care au întrebat unde e copilul au fost mințiți că acesta s-a întors în Africa.

ADVERTISEMENT

În acest caz, parchetul din Bobigny a deschis o anchetă și rămâne de văzut dacă mama a avut de-a face cu această crimă, sau vinovat e doar tatăl. Pentru că, așa cum era menționat deja, bărbatul spune că într-adevăr copilul a fost ucis, însă mama sa l-ar fi ucis.

”Anchetatorii și experții, inclusiv un antropolog criminalist de la Institutul de Cercetări Criminale al Jandarmeriei Naționale (IRCGN) au exhumat și analizat rămășițele”, au transmis autoritățile. Cu toate acestea, așa cum transmite presa din Franța, cazul e departe de a fi rezolvat.

ADVERTISEMENT

Copil ucis cu bestialitate în Belgia în urmă cu mai multe luni

Un caz la fel de dur a fost consemnat în Belgia în urmă cu mai multe luni. Aici, un băiat în vârstă de 9 ani, care trăia în condiții mizere alături de familie în Afrikalaan din Gent, alături de sora sa de 11 ani, a fost găsit mort într-un lac.

Cadavrul său era îndesat într-o geantă sport și era plin de răni. Conform presei din Belgia, alerta a fost dată de tatăl copilului, care locuia în Germania. Mama copilului i-ar fi trimis unchiului un SMS în secret, prin care îl anunța că cineva i-a ucis copilul.

ADVERTISEMENT

S-a dovedit că și în acest caz criminalul era tatăl vitreg, care l-a ucis în bătaie. Sora băiatului a dezvăluit că și-a văzut părinții cum duceau geanta sport cu cadavrul spre lac, după care vinovații și-au recunoscut în cele din urmă fapta.

ADVERTISEMENT