News

Descoperire macabră în Negrești. Cadavrul în flăcări al unui tânăr, găsit în fața blocului de vecini

Locuitorii unui bloc din Negrești au făcut o descoperire macabră chiar în fața clădirii unde locuiau zeci de oameni: un cadavru în flăcări.
09.11.2022 | 15:12
Descoperire macabra in Negresti Cadavrul in flacari al unui tanar gasit in fata blocului de vecini
Sinucidere în Vaslui, prin incendiere. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Potrivit martorilor, cadavrul unui tânăr în vârstă de 27 de ani a fost găsit de un trecător în timp ce ardea ca o torță.

Cadavru în flăcări pe străzile din Negrești

Locul descoperirii macabre fața unui bloc aflat în zona unde lucra iubita tânărului decedat. Potrivit pompierilor militari, incendiul a ars aproximativ 30% din cadavru.

ADVERTISEMENT

”În această dimineață, 9 noiembrie 2022, ora 04.04, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona centrală a orașului Negrești, județul Vaslui, a fost găsit un cadavru carbonizat.

În urma primelor cercetări efectuate a fost identificată persoana decedată, în persoana unui bărbat de 27 de ani, din Negrești, cadavrul fiind transportat la Serviciului Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

ADVERTISEMENT

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis Poliția.

Potrivit Observatornews, cazul bizar a atras atenția oamenilor legii, care au fost sesizați de pompieri. În condițiile în care aveau în față un cadavru în flăcări, polițiștii au încercat să afle ce s-a întâmplat și au tratat moartea tânărului drept una suspectă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, menționează sursa citată, în urma cercetărilor s-a stabilit ce s-a întâmplat în realitate: tânărul și-a dat foc și s-a aruncat de pe bloc, în tentativa de a se sinucide.

Se pare că tânărul venise din străinătate în urmă cu trei săptămâni, însă suferea din dragoste pentru că a fost părăsit de iubită. Tânărul avea o relație de cinci ani cu această fată pe care intenționa să o ceară de nevastă.

ADVERTISEMENT

Cu câteva ore înainte de suicid, tânărul a fost consolat de bunica sa, care a încercat să-l convingă că drama sa nu e atât de mare precum crede. Sinuciderile din dragoste în rândul tinerilor sunt tot mai dese în România, lucru considerat îngrijorător de autorități.

ADVERTISEMENT
Tags: