News

Descoperire macabră într-un apartament din Alexandria: tânără de 36 de ani găsită moartă. Cine e suspectul crimei

O tânără de 36 de ani a fost găsită moartă, luni, într-un apartament din Alexandria. Se pare că vorbim de o crimă. S-a aflat și cine este suspectul.
04.03.2024 | 18:56
Descoperire macabra intrun apartament din Alexandria tanara de 36 de ani gasita moarta Cine e suspectul crimei
Tânără de 36 de ani din Alexandria, găsită moartă în apartament. Ce s-a descoperit pe corpul ei și cine este suspectul crimei. Sursa foto: ImpactNews24.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O descoperite macabră a avut loc, luni, 4 martie, la orele dimineții, într-un apartament din Alexandria, acolo unde o tânără de 36 de ani a fost găsită moartă și cu urme de violență pe corp.

Tânără de 36 de ani din Alexandria, găsită moartă în apartament. Ce s-a descoperit pe corpul ei și cine este suspectul crimei

Din informațiile oferite de presa locală, aflăm că persoana care a făcut această descoperire a fost chiar mama victimei. Femeia a trăit un șoc imens și o durere de nedescris.

ADVERTISEMENT

Corpul neînsuflețit al tinerei, cu semne de agresiune pe el, se afla în apartamentul unde aceasta locuia, pe strada Libertății din Alexandria. Publicația ImpactNews24 scrie că victima este o femeie în vârstă de 36 de ani.

Se pare că vorbim de o tânără divorțată, care avea tensiuni cu fostul partener de viață. În plus, aceasta prezenta urme de agresiune la nivelul feței și al picioarelor.

ADVERTISEMENT

Un aspect care poate elucida misterul morții sale este faptul că descoperirea macabră a avut loc după ce victima a fost vizitată de fostul său soț. Vecinii, citați de presa locală, au dezvăluit că între cei doi au existat mai multe certuri. Ultima dispută a avut loc chiar azi-noapte. Din locuința femeii au fost auzite zgomote suspecte în jurul orei 3.00.

Până în acest moment încă nu au apărut informații clare care să-l lege pe fostul soț de moartea femeii. Cu toate acestea, el i-ar fi spus mamei tinerei că a avut o ceartă cu fiica sa și că a părăsit locuința acesteia.

ADVERTISEMENT

Poliția din județul Teleorman a fost alertată de către mama tinerei de 36 de ani, după ce aceasta nu a mai răspuns la telefon. Ulterior, femeia a găsit-o pe fiica sa moartă în casă.

Locuitorii din Alexandria, șocați de această posibilă crimă

Acest caz cutremurător din județul Teleorman i-a șocat pe cetățenii din Alexandria. În spațiul online, oamenii și-au spus părerea despre această posibilă crimă. Majoritatea au transmis mesaje de condoleanțe familiei îndoliate.

ADVERTISEMENT

Unii, revoltați de moartea femeii, au cerut ca cel responsabil de această posibilă crimă să fie aspru pedepsit. ”Închisoare pe viață să-i dea dacă el (n.r. soțul) a ucis-o. Dumnezeu să o ierte”, a spus un locuitor din oraș.

ADVERTISEMENT
Tags: