News

Cine este femeia de 40 de ani găsită moartă în casa iubitului din Târgu Jiu. Ce făcuse cu o seară înainte

Dosar de moarte suspectă deschis la Târgu Jiu. O femeie în vârstă de 40 de ani a fost declarată moartă în casa iubitului său
03.03.2024 | 16:48
Cine este femeia de 40 de ani gasita moarta in casa iubitului din Targu Jiu Ce facuse cu o seara inainte
Carmen Pecingină a murit la doar 40 de ani Sursa foto: Facebook / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iubitul femeii a fost cel care a alertat autoritățile, apelând la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 7 dimineața. Acesta a cerut ajutor atunci când s-a trezit și a constatat că partenera sa nu respira.

Cine este femeia de 40 de ani găsită moartă în casa iubitului din Târgu Jiu

Din păcate, echipajul de salvatori care a ajuns la locuința bărbatului a fost nevoit să declare decesul. Carmen Pecingină nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al tinerei femei a fost transportat la medicina legală pentru a fi examinat de medicii legiști, care vor stabili din ce cauză s-a produs decesul.

Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspectă, însă au precizat pentru presa locală că femeia nu prezenta urme de violență și alte leziuni, relatează Gazeta de Sud.

ADVERTISEMENT

Potrivit aceleiași surse, cuplul petrecuse cu o seară înainte la un restaurant, iar femeia nu a acuzat nicio problemă de sănătate.

Partenerul acesteia, care lucrează de mai multă vreme în Marea Britanie, revenise în țară pentru a petrece ziua de 1 martie cu iubita sa. Bărbatul ar fi urmat să se întoarcă duminică în Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației stiripesurse.ro, decesul tinerei vine la scurt timp după ce aceasta și-a făcut analizele medicale premergătoare unei sarcini. Carmen Pecingină era inspector de asigurări în Târgu Jiu și, potrivit presei locale, ar fi fost implicată în politică, fiind membru PSD.

Moartea subită reprezintă decesul neașteptat, inopinat, survenit la un subiect aparent în stare bună de sănătate. De cele mai multe ori, cauza morții subite este o tulburare a ritmului cardiac (fibrilație ventriculara), legată de o boală a coronarelor în majoritatea cazurilor sau de o boala a unei valvule cardiace.

ADVERTISEMENT

Atunci când cauza nu este cardiacă, se suspectează o hemoragie cerebromeningeană, o hemoragie digestivă, o embolie pulmonară, o disecție aortică, o ruptură de anevrism, un șoc anafilactic (reacție alergica) etc.

ADVERTISEMENT