News

Descoperire macabră într-un apartament din Câmpulung. O femeie a fost găsită moartă în casă, cu urme de violență pe corp

Dramă în familie. Femeie omorâtă cu cuțitul la Câmpulung. Cadavrul a fost descoperit cu urme de violență, într-un apartament.
20.04.2023 | 19:04
Descoperire macabra intrun apartament din Campulung O femeie a fost gasita moarta in casa cu urme de violenta pe corp
Principalul suspect ar fi chiar soțul femeii / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O femeie fără viață a fost găsită în propria locuință, un apartament din Câmpulung, județul Argeș. Cadavrul femeii prezenta urme de violență în zona gâtului, iar suspectul principal pare soțul acesteia. Poliția a fost sesizată de o rudă a victimei, având temerea că aceasta nu ar mai fi în viață.

Suspectul, în custodia poliției

Potrivit informațiilor locale, femeia găsită moartă prezenta o plagă în zona gâtului, posibil în urma unei înjunghieri cu un obiect tăios-înțepător. Principalul suspect ar fi chiar soțul victimei. Inițial, acesta a venit la postul rural de poliție Voinești (Dâmbovița), să anunțe ca și-a găsit soția moartă, dar a ajuns să fie reținut. Potrivit presei locale, crima ar fi avut loc în cartierul Vișoi.

ADVERTISEMENT

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, „Poliția Câmpulung a fost sesizată, de către o persoană, în legătură cu faptul că nu reușește să ia legătura cu o rudă a sa și se teme că ar putea fi decedată în locuința proprie. Pentru deblocarea ușii de acces, la imobilul în cauză au intervenit pompierii argeșeni.

Polițiștii au identificat, în imobil, o femeie, de 51 de ani, decedată, care prezenta urme de violență. Persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv soțul acesteia, s-a prezentat la sediul Secției de Poliție Rurală Voinești, din județul Dâmbovița, acesta aflându-se, în prezent, în custodia polițiștilor și urmând să fie condus la sediul Poliției Argeș, pentru audieri.

ADVERTISEMENT

Din primele verificări, nu au fost identificate, în trecut, sesizări la Poliția Câmpulung, referitoare la o eventuală stare conflictuală între cei doi soți. A fost anunțat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, care urmează să efectueze cercetări, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale”.

Crimă din gelozie

Potrivit presei locale, bărbatul a săvârșit crima din gelozie pentru că femeia nu ar mai fi vrut să trăiască alături de el. După ce a ucis-o, a fugit, dar s-a predat la un post de poliție rural. Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la serviciul medico-legal pentru efectuarea necropsiei.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți au făcut doi copii, o fată (minoră) care se pare că suferă de dizabilități, și un băiat, mai în vârstă, care ar fi plecat la muncă în străinătate. Potrivit declarațiilor vecinilor femeii, bărbatul era extrem de gelos și consuma în mod regulat cantități mari de alcool. Viața soției sale devenise un calvar și de aceea a ales să se separe de el.

Violențe în familie

Un alt bărbat (50 de ani)  a fost reținut de poliția Argeș, la 13 aprilie, cu penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și lovire sau alte violențe a fost reținut.  ”Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 25 martie-02 aprilie a.c., bărbatul ar fi lovit în repetate rânduri pe fiul său de 13 ani și pe fiica sa vitregă.

ADVERTISEMENT

La data de 12 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost  reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând (…) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. De asemenea, au fost informați reprezentanții D.G.A.S.P.C., cu privire la situație”, se preciza într-un comunicat al poliției.

 

 

 

ADVERTISEMENT