News

Descoperire macabră la Eforie Nord. Cadavrul unui făt, găsit într-un sac pe plajă. ”Dacă faceți copii, să îi creșteți!”

Poliția din județul Constanța, în alertă. Cadavrul unui făt într-un sac, descoperit de turiști pe plaja din stațiunea Eforie Nord
17.09.2023 | 14:01
Descoperire macabra la Eforie Nord Cadavrul unui fat gasit intrun sac pe plaja Daca faceti copii sa ii cresteti
Descoperire macabră la Eforie Nord Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
ADVERTISEMENT
17-09-2023
11:01

IPJ Constanța: Cadavru de sex bărbătesc

”Ca urmare a sesizării, din data de 17 septembrie a.c., cu privire la faptul că, pe o plajă din stațiunea Eforie, a fost descoperit cadavrul unui făt, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județan Constanța este abilitat să comunice următoarele:

În cauză, s-a stabilit că este vorba de un cadavru de sex bărbătesc. Acesta a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată în informarea IPJ Constanța.

Turiștii au făcut descoperirea în jurul orei 9.00 dimineața și au anunțat imediat autoritățile competente. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au confirmat cele sesizate.

Descoperire macabră la Eforie Nord

Oamenii legii au fost alertați în cursul dimineții, după ce, pe o plajă din stațiunea Eforie Nord a fost găsit, într-un sac menajer, cadavrul unui făt, au informat autoritățile.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al copilului a fost descoperit în zona Steaua de Mare de la Eforie Nord. Potrivit publicației locale Ziua de Constanța, a fost găsit spre apă, abandonat între pietre.

”La data de 17 septembrie a.c., în jurul  orei 09.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt.

ADVERTISEMENT

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cercetările în acest caz sunt în curs de efectuare”, au informat reprezentanții IPJ Constanța.

Cadavrul ar fi fost găsit de un bărbat care se plimba pe plajă. În stare de șoc, bărbatul a dat alarma, iar un angajat al unui sector de plajă din Eforie Nord a sunat la poliție, relatează Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, un turist, aflat în concediu împreună cu soția, le-a relatat jurnaliștilor a descoperit copilul într-un sac menajer închis. Turistul a mai spus că a văzut cadavrul în jurul orei 09:00 dimineața și că experiența îl va marca pentru tot restul vieții.

”Eu am găsit copilul și am anunțat oamenii de la plajă. Copilul l-am găsit într-un săculeț închis. Sunt în concediu cu soția.

ADVERTISEMENT

L-am văzut în jur de ora 09. 00 dimineața. Vreau să las un mesaj celor tineri: Dacă faceți copii, să îi creșteți. Foarte trist!”, a declarat pentru Ziua de Constanța bărbatul care a găsit trupul bebelușului.

ADVERTISEMENT