News

Descoperire macabră la o bază sportivă din Constanța. Un bărbat cu urme de violență pe corp, găsit mort

Tragedie în Constanța: Un bărbat de 69 de ani a fost găsit mort, în condiții suspecte, în recepția unei baze sportive din stațiunea Mamaia.
26.07.2023 | 14:29
Descoperire macabra la o baza sportiva din Constanta Un barbat cu urme de violenta pe corp gasit mort
Un bărbat în vârstă de 69 de ani găsit decedat cu urme de violență într-o bază sportivă. Foto: Captura Observator.
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost găsit decedat, în condiții suspecte, în recepția unei baze sportive din stațiunea Mamaia, Constanța. Descoperirea a avut loc miercuri dimineața, iar poliția a confirmat că trupul victimei prezintă urme de violență.

Un bărbat a fost găsit mort la Constanța

Echipa Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-a deplasat la fața locului și a demarat o anchetă pentru a elucida circumstanțele în care și-a pierdut viața bărbatul. Dosarul penal este în desfășurare, iar autoritățile continuă cercetările pentru a aduce lumină în acest caz tragic. Se presupune că victima ar fi fost înjunghiată cu un cuțit. 

ADVERTISEMENT

“La data de 26 iulie a.c., în jurul 07.05, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, în recepția unei baze sportive din stațiunea Mamaia, se află un bărbat decedat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 69 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violență.

ADVERTISEMENT

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, cercetările în acest caz fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Un alt bărbat a murit după ce a căzut într-o groapă

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut într-o groapă de 4-5 metri, în apropierea Gării Constanța, unde se desfășurau lucrări de reabilitare a țevilor de apă caldă și căldură.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în parcul din fața gării, iar medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Potrivit unor martori, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu a observat semnalizările care indicau lucrările în desfășurare.

Poliția a demarat o anchetă pentru a clarifica împrejurările exacte în care a avut loc tragicul incident, iar medicii legiști au efectuat o examinare amănunțită pentru a confirma sau a infirma această ipoteză.

ADVERTISEMENT

“Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 50 de ani. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că gura de vizitare a sistemului de termoficare era semnalizată corespunzător prin panouri din plastic și bandă de delimitare”, au explicat oamenii legii constănțeni.

 

ADVERTISEMENT