News

Descoperire macabră pe un câmp din Dâmbovița. Fragmente umane, găsite în apropiere de autostrada A1

Descoperire macabră pe un câmp din Dâmbovița. Localnicii au găsit fragmente umane, chiar lângă autostrada A1. A fost deschisă o anchetă.
05.04.2024 | 22:04
Descoperire macabra pe un camp din Dambovita Fragmente umane gasite in apropiere de autostrada A1
Fragmente umane, găsite pe un câmp din Dâmbovița. Foto cronica-gaestiului.ro
ADVERTISEMENT

Descoperire macabră pe un câmp din Dâmbovița, aici unde localnicii au găsit fragmente ce par a fi umane. Apelul la 112 a fost dat vineri, 5 aprilie, de către o persoană care trecea prin zona respectivă.

Fragmente umane, găsite pe un câmp din Dâmbovița

S-a întâmplat în localitatea Olteni, din județul Dâmbovița, chiar în apropiere de drumul care duce la autostrada A1 București-Pitești. La fața locului au ajuns criminaliștii, pentru a ridica fragmentele respective.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, din primele cercetări, se pare că rămășițele ar aparține unei femei. Însă, anchetatorii nu au oferit informații clare, până la această oră, cu privire la victimă. Identitatea ei urmează să fie stabilită.

„La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 15:15, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe câmpul din apropierea bretelei de ieşire de pe autostrada A1, în satul Olteni, a fost observat cadavrul unei persoane”, a informat IPJ Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Ancheta este în curs de desfășurare, fiind formată o echipă complexă de cercetare. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

„Precizăm că a fost constituită o echipă complexă de cercetare, condusă de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar toate activitățile sunt în curs de desfășurare”, adaugă oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Cadavrul unui bărbat, descoperit pe un teren din București

O descoperire similară a avut loc, vineri dimineața, pe un teren viran din Capitală. Cadavrul unui bărbat a fost găsit în Sectorul 1. Victima încă nu a fost identificată, trupul neînsuflețit fiind ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Din primele informații, în acest caz se pare că vorbim de o crimă. De altfel, Poliția Capitalei a anunțat că deja au fost reținuți doi bărbați suspecți de această faptă odioasă. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu se cunosc detalii cu privire la motivul crimei. Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă desfășoară cercetări.

ADVERTISEMENT
Tags: