News

Cadavrul unui bărbat, găsit în apropierea unui parc din Galați. Victima a fost ucisă și învelită într-o mușama

Crimă în Galați, acolo unde cadavrul unui bărbat a fost descoperit în apropiere de un parc. Cum ar fi fost ucisă victima
29.03.2024 | 17:57
Cadavrul unui barbat gasit in apropierea unui parc din Galati Victima a fost ucisa si invelita intro musama
Cadavrul unui bărbat, găsit în apropierea unui parc din Galați. colaj Fanatik/ Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în apropierea unui parc din Galați, învelit într-o mușama. Descoperirea terifiantă a fost făcută în cursul serii de joi, de un localnic. Omul a văzut trupul neînsuflețit al victimei și a sunat de urgență la 112.

Crimă în Galați, cadavrul unui bărbat a fost descoperit lângă un parc

Ajunși la fața locului, polițiștii din Galați au constatat că bărbatul a fost învelit într-o mușama, cadavrul fiind, totodată, acoperit cu frunze. Oamenii legii iau în calcul ca acesta să fi fost ucis într-un alt loc.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, autorul crimei a transportat trupul victimei în zona respectivă, având în vedere că este una necirculată. A fost lăsat în locul unde se află un poligon auto dezafectat, în spatele parcului Grădina Publică.

Potrivit presei locale, polițiștii au întocmit, inițial, dosar penal pentru ucidere din culpă. Însă, necropsia a scos la iveală faptul că bărbatul a fost ucis. A avut parte de o moarte violentă, fiind sugrumat. De altfel, pe trupul lui au fost găsite urme de violență.

ADVERTISEMENT

Cine este bărbatul ucis

Prin urmare, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, fiind deschis dosar penal pentru omor. De asemenea, oamenii legii au aflat că victima este un bărbat de 60 de ani, din municipiul Galați.

Deocamdată, nu există informații cu privire la autorul sau autorii crimei. Sunt desfășurate cercetări, pentru a se stabili, cu exactitate, în ce împrejurări s-a produs tragedia și cine este vinovatul.

ADVERTISEMENT

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracţiunea de omor. În data de 28 martie 2024, în jurul orei 19.00, în vegetaţia din proximitatea poligonului auto dezafectat situat în spatele parcului Grădina Publică din Galaţi, a fost găsit cadavrul unui bărbat, acoperit cu o prelată.

Cadavrul prezentând urme de violenţă fizică. Identitatea bărbatului a fost stabilită, acesta având vârsta de 60 de ani şi fiind din municipiul Galaţi”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

ADVERTISEMENT

Un caz similar a avut loc, la mijlocul acestei săptămâni, în Petroșani, județul Hunedoara. Cadavrul unei femei, în vârstă de 35 de ani, a fost descoperit pe un câmp. Anchetatorii iau în calcul varianta crimei, având în vedere că moartea ei a fost una violentă.

ADVERTISEMENT
Tags: