News

Cadavrul unui bărbat, găsit pe un teren din București. Poliția a făcut primele rețineri

Descoperire macabră, vineri, în Sectorul 1 din București, acolo unde cadavrul unui bărbat a fost găsit pe un teren viran.
05.04.2024 | 17:15
Cadavrul unui barbat gasit pe un teren din Bucuresti Politia a facut primele retineri
Alertă în București: cadavrul unui bărbat, găsit pe un teren din Sectorul 1. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Angajații Direcției Generale de Poliție a Municipiului București ( DGPMB) sunt în alertă, după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit, vineri, 5 aprilie, pe un teren din Sectorul 1.

Alertă în București: cadavrul unui bărbat, găsit pe un teren din Sectorul 1

Din primele informații, oamenii legii au fost alertați în jurul orei 10:30, prin apel 112. Atunci, Secția 5 era sesizată cu privire la faptul că, pe un teren viran din Sectorul 1, a fost găsit cadavrul unei persoane.

ADVERTISEMENT

Deplasați la locul indicat, polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat. Deocamdată, acesta nu a fost încă identificat. Trupul victimei a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Sunt suspiciuni că în acest caz este vorba de o crimă. La scurt timp după descoperirea cadavrului, doi bărbați bănuiți de săvârșirea faptei au fost reținuți pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentați magistraților cu propunere legală, anunță Poliție Capitalei.

ADVERTISEMENT

Acest caz a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Descoperire macabră și în Dâmbovița

Un caz similar a fost raportat, tot vineri, și în județul Dâmbovița. La orele după-amiezii, mai multe fragmente umane au fost descoperite pe câmp, în zona satului Olteni, pe drumul care duce la Autostrada București – Pitești.

ADVERTISEMENT

Această zonă a fost deja izolată și se așteaptă sosirea criminaliștilor, anunță publicația Cronica Găeștiului.  Din primele informații de la fața locului, se pare că rămășițele aparțin unei femei. În continuare, anchetatorii din sudul țării urmează să-i stabilească identitatea victimei și să afle ce s-a întâmplat în acest caz cutremurător.

Nu cu mult timp în urmă, la mijlocul lunii martie, o altă descoperire șocantă era făcută în Capitală. Pe acoperișul unui bloc era găsit cadavrul unui bărbat. Trupul neînsuflețit era legat la mâini și la picioare.

ADVERTISEMENT

”La data de 15 martie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 11 Poliție fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, pe terasa unui bloc din Sectorul 3, s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul persoanei în cauză, un bărbat, cetățean străin, în vârstă de 55 de ani. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. De asemenea, trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, transmitea Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT