News

Descoperire terifiantă pe o stradă din Târgu Jiu: cadavrul unui bărbat, găsit într-o zonă cu vegetație

Un cetățean din Târgu Jiu a descoperit, vineri, cadavrul unui bărbat. Trupul victimei, în descompunere, a fost găsit într-o zonă cu vegetație.
23.06.2023 | 22:53
Descoperire terifianta pe o strada din Targu Jiu cadavrul unui barbat gasit intro zona cu vegetatie
Caz șocant în Târgu Jiu: cadavrul în descompunere al unui bărbat descoperit într-o zonă cu vegetație. Sursa foto: igj.ro
ADVERTISEMENT

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în cursul zilei de vineri, 23 iunie, pe o stradă din municipiul Târgu Jiu. Trupul victimei se afla într-o zonă cu multă vegetație.

Caz șocant în Târgu Jiu: cadavrul în descompunere al unui bărbat descoperit într-o zonă cu vegetație

Incident grav raportat vineri în județul Gorj. Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj au fost alertați de către un bărbat din municipiul Târgu Jiu în legătură cu o descoperire macabră.

ADVERTISEMENT

Cetățeanul a semnalat prezența unui cadavru pe strada Barajelor, în zona cunoscută sub numele de Dealul Târgului. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat în zonă cadavrul unui bărbat, aflat în stare avansată de putrefacție.

”La data de 23 iunie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au fost sesizaţi de un bărbat din municipiul Târgu Jiu despre faptul că a observat cadavrul unei persoane pe strada Barajelor, din municipiul Târgu Jiu, în vegetaţie.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat în zona denumită Dealul Târgului, cadavrul unui bărbat, aflat în stare avansată de degradare”, a anunţat, vineri seară, Inspectoratul de Poliţie Gorj.

IPJ a anunțat că investighează cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Vor fi efectuate expertize și investigații suplimentare pentru a clarifica circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, identitatea victimei nu a fost dezvăluită. Motivele sau persoanele implicate în acest caz rămân deocamdată necunoscute, notează publicația locală pandurul.ro.

Caz similar raportat în urmă cu o lună și în județul Timiș

Cazul terifiant din județul Gorj este unul care seamănă izbitor cu un altul raportat, în primăvară, în Timiș. Pe 18 mai, un bărbat a fost găsit fără viață pe marginea unui drum, la ieșire din Timișoara.

ADVERTISEMENT

S-a aflat atunci că victima fusese lovită de o mașină și abandonată. Șoferul a fugit atunci de la fața locului. Nu a scăpat însă de pedeapsă. Poliţia l-a găsit rapid și l-a reţinut pentru 24 de ore.

”La data de 18 mai 2023, în jurul orei 11:45 poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 69 – Calea Aradului, în afara părţii carosabile a fost găsit un bărbat în stare de inconştienţă. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului împreună cu un echipaj medical, fiind constatat decesul bărbatului”, a transmis IPJ Timiş.

ADVERTISEMENT
Tags: