Life

Descoperirea ciudată făcută de o turistă în camera de hotel: “Arată ca o scenă dintr-un film horror”

Ce descoperire ciudată a făcut o turistă în camera hotelului unde s-a cazat. Ea descrie totul precum o secvență dintr-un film de groază.
08.08.2023 | 14:45
Descoperirea ciudata facuta de o turista in camera de hotel Arata ca o scena dintrun film horror
O turistă, uimită de ceea ce a găsit în dulapul camerei de la cazare. Sursa foto: captură video Tik-Tok Diana Alvarez Ramirez
ADVERTISEMENT

Experiență terifiantă pentru o turistă din Mexic. Ceea ce a găsit în camera de hotel unde s-a cazat i-a dat senzația că se află într-un film de groază. Și-a împărtășit întâmplarea pe rețelele de socializare, iar imaginile au devenit virale. Mulți internauți au asociat situația cu seria ”Narnia”.

Ce a găsit o turistă în garderoba camerei de hotel unde s-a cazat. A rămas îngrozită

Diana Alvarez Ramirez nu va uita niciodată momentul de care a avut parte. A rămas șocată după ce a descoperit un pasaj secret, chiar în garderoba de la cazare. A decis să filmeze totul, iar într-un videoclip făcut public pe Tik-Tok se vede cum deschide două dulapuri.

ADVERTISEMENT

Primul dulap deschis este normal, dar al doilea conține un panou împărțit pe jumătate. Dând această jumătate la o parte, a descoperit un tunel întunecat. Acesta era foarte lung și emana un aer greu respirabil și rece. ”Imaginează-ți cum ar fi găsești asta în camera hotelului unde te-ai cazat?”, a scris Diana Alvarez Ramirez în dreptul imaginilor.

Diana Alvarez Ramirez nu a oferit detalii despre hotelul unde a găsit acest pasaj, printr-un dulap. Peste 5 milioane de vizualizări a adunat la filmuleț și peste 3.000 de oameni i-au lăsat comentarii. ”Înfricoșător. Ce bizar. Pentru ce ar putea fi? Am văzut câteva comentarii foarte deranjante despre astfel de lucruri în hoteluri.”, a spus Diana Alvarez.

ADVERTISEMENT

Unii internauți cred că tunelul era unul pentru spionaj sau pentru a trafica persoane

Unii internauți au ironizat postarea, iar alții s-au terifiat la gândul că și lor li s-ar putea întâmpla. ”Pare ca o scenă dintr-un film de groază”, a scris un utilizator. De asemenea, unii urmăritori  i-au precizat turistei că tunelul este o zonă anti-cutremur și că nu ar trebui să se mai îngrijoreze atât de mult, scrie New York Post.

De cealaltă parte, sunt oameni care consideră că multe locuri de cazare au astfel de locuri secrete, în camerele de la cazare, în colțuri unde turiștii nici nu se gândesc. Asta, în scopul spionării sau, mai grav, cu scopul de a trafica persoane.

ADVERTISEMENT

Multe hoteluri au coridoare ascunse în spatele zidurilor despre care numai ei le știu. În moteluri le folosesc pentru a spiona, știu sigur despre asta!/”Sunt multe hoteluri implicate în traficul de persoane”, au mai comentat alte persoane.

Dacă veți descoperi astfel de situații acolo unde v-ați cazat nu ezitați să cereți explicații personalului sau să sesizați oamenii legii. De asemenea, puteți cere plata înapoi și opta pentru alte locuri unde să aveți parte de concediul/șederea pe care vi le doriți.

ADVERTISEMENT
Tags: