Life

Desertul cu care Gina Pistol l-a dat gata pe Smiley la începutul relației: „A stat trei ore la mine”

Smiley a dezvăluit pe internet care este desertul său preferat, dar Gina Pistol l-a cucerit cu un alt preparat, de fapt.
20.02.2023 | 23:23
Desertul cu care Gina Pistol la dat gata pe Smiley la inceputul relatiei A stat trei ore la mine
Care este desertul cu care Gina Pistol l-a cucerit pe Smiley. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley are dileme în privința provenienței numelui desertului său preferat. Artistul a dezvăluit în mediul online ce-i place cel mai mult în materie de dulciuri făcute în casă, însă Gina Pistol l-a cucerit cu un alt preparat.

Care este desertul cu care Gina Pistol l-a cucerit pe Smiley

Smiley este un artist de succes, cu contracte în țară și în străinătate, însă un lucru care îl caracterizează este modestia. Prezentatorul de la Pro TV apreciază în continuare lucrurile simple, iar de curând a dezvăluit care este desertul său preferat.

ADVERTISEMENT

Astfel, prin intermediul TikTok-ului, Smiley le-a spus fanilor săi că iubește clătitele, dar, în același timp, a avut și o dilemă cu privire la preparatul dulce favorit. Mai exact, cântărețul s-a întrebat de unde vine numele acestuia.

@smiley_omul #DilemaZilei ➡️ De ce clătitele sunt “CLĂTITE”? 🤔 Abia aștept răspunsurile 😅 #Smiley #funny ♬ original sound – Smiley

„Vreau să vă mărturisesc că mie îmi plac foarte mult clătitele dar abia astăzi mi-a picat fisa. De ce le zice, mă, clătite? Le clătește cineva înainte să le mâncăm că nu înțeleg”, a spus Smiley pe TikTok.

ADVERTISEMENT

În secțiunea de comentarii, urmăritorii i-au prezentat artistului numeroase teorii care să-l lămurească, care de care mai amuzante, iar Smiley a făcut și un duet cu videoclipul inițial, filmându-se în timp ce mânca o clătită.

Gina Pistol: „A stat trei ore la mine”

Cu toate că se laudă cu pasiunea pentru clătite, la începutul relației, Gina Pistol l-a cucerit pe Smiley cu un alt preparat. Vedeta care acum a renunțat la colaborarea cu Antena 1 l-a gătit pentru prima oară pentru iubitul ei, iar el a fost încântat.

ADVERTISEMENT

Este vorba de gomboți, cu care Gina Pistol i-a făcut poftă iubitului ei atunci când discutau prin mesaje. Smiley s-a bucurat atât de mult să fie răsfățat de partenera lui, încât nu a mai plecat de la ea câteva ore bune.

„Eu sunt foarte sinceră și Andrei (n.r. Smiley) mă mai ceartă câteodată. Noi, la început, vorbeam prin mesaje, îi trimiteam bancuri, meme-uri, îl făceam să râdă, așa l-am agățat. Eu mâncam într-o zi gomboți și m-a întrebat el ce fac.

ADVERTISEMENT

Și i-am trimis o poză. Și îmi zice, ‘Ce poftă am, ce aș mânca’. Și i-am zis că îi fac, când mă întorc în București. Și am zis că gata, l-am agățat. I-am făcut gomboți, pentru prima dată, dar mi-au ieșit atât de buni. A stat vreo trei ore la mine atunci”, a povestit Gina Pistol, citată de SpyNews. 

ADVERTISEMENT