Sport

Desfigurat pentru 5.000 de euro! Imagini horror cu fața unui sportiv român participant la o competiție ciudată. Foto

Sorin Simion Comșa (24 de ani) a câștigat competiția de dat palme organizată de RXF România, însă prețul a fost unul scump. Fața lui e desfigurată.
17.01.2023 | 22:20
Sorin Comșa a câștigat 5.000 de euro în urma competiției de la București. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Turneul organizat la București a fost câștigat de un român, care a îndurat lovituri extrem de puternice, la fel ca un boxer sau un luptător de K1 sau MMA.

Sorin Simion Comșa, campion la dat palme. Cum a câștigat competiția de la București

Opt concurenți s-au luat la palme în Capitala pentru un premiu în valoare de 5.000 de euro, în meciuri unu contra unu.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RXF MMA (@rxfmma)


Ultimul rămas în picioare a fost Sorin Simion Comșa, iar imaginile cu fața sa tumefiată au devenit virale pe internet. Acesta s-a impus după ce a fost ultimul rămas în picioare și s-a impus în confruntările eliminatorii.

Tânărul în vârstă de 24 de ani din Alba Iulia l-a învins în finală pe Alex Gorczyca, însă a plătit cu vârf și îndesat pentru această performanță.

ADVERTISEMENT

Sorin Simion Comșa, desfigurat după ce a câștigat turneul RXF România

Arbitrul marii finale a fost chiar Sandu Lungu, celebrul luptător MMA. Meciul continuă până atunci când unul dintre adversari renunță sau nu mai poate continua din cauza loviturilor.

Alex Gorczyca s-a recunoscut învins de ardelean, chiar dacă și românul se resimțea vizibil în urma loviturilor năpraznice.

ADVERTISEMENT
Cum arăta Sorin Comșa înainte de competiție
Cum arăta Sorin Comșa înainte de competiție

Cu fața tumefiată, plină de sânge și aproape incapabil să deschidă ochiul stâng, Sorin Simion Comșa a șocat după ce a dezvăluit cum a ajuns să participe la această competiție.

Cum arăta Sorin Comșa la finalul competiției
Cum arăta Sorin Comșa la finalul competiției

Povestea lui Sorin Simion Comșa: „M-am înscris din întâmplare la acest concurs”

Sorin Comșa a surprins la finalul competiției și a declarat că a ajuns întâmplător pe lista participanților: „M-am înscris la acest concurs din întâmplare. Mi-a apărut o reclamă pe Facebook și am zis «de ce nu?».

ADVERTISEMENT

În majoritatea timpului stau la terase cu prietenii, în restul timpului liber frecventez sala de fitness. Prietenii și familia mă susțin de acasă.

Părinții mei au fost destul de șocați când au auzit că voi participa la concurs, dar până la urmă au fost de acord. Bineînțeles că voi câștiga premiul cel mare, am încredere în forțele mele”, spunea Sorin înaintea competiției.

ADVERTISEMENT