Life

Despărțire neașteptată în showbiz-ul românesc din cauza anturajului și a gurilor rele: „Toată lumea era împotriva noastră”

Despărțire neașteptată în showbiz-ul românesc! O vedetă a luat o pauză de la relația cu iubitul ei fotbalist. Care a fost motivul?
13.01.2024 | 09:54
Despartire neasteptata in showbizul romanesc din cauza anturajului si a gurilor rele Toata lumea era impotriva noastra
Despărțire fulger în showbiz-ul românesc. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Berna de la Puterea dragostei a trecut printr-o despărțire scurtă de iubitul ei, în urma mai multor situații neplăcute cauzate de persoane din anturajul celor doi.

Despărțire fulger în showbiz din cauza anturajului celor doi iubăreți

Fosta vedetă de la Kanal D a mărturisit că în ultima perioadă oamenii parcă au vrut doar rău pentru ea și Vadim. Blondina se iubește cu un fotbalist din Brașov.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru WowNews, Bernadette de la Puterea dragostei a spus că i-a fost greu să treacă prin această despărțire. O separare impusă de contextul în care se aflau cei doi.

A zis că a mers acasă la ea, la Târgu Mureș, pentru o lună și ceva ca să își adune gândurile. La ai ei, unde de obicei se simțea extraordinar de bine, și-a dat seama pentru prima oară că fără Vadim este singură.

ADVERTISEMENT

Paranteza pe care au pus-o cei doi în relație a fost de bun augur. Au devenit conștienți, în cele din urmă, că sunt făcuți unul pentru celălalt.

berna vadim
Berna și Vadim au trebuit să treacă printr-o scurtă despărțire ca să își dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Foto: WowNews

Berna de la Puterea dragostei, despre relația cu Vadim: „Avem și zile negre, și zile pline de lumină”

„Am decis acest lucru (n. red.: să recurgă la o scurtă despărțire) să vedem ce se întâmplă cu noi. Am vrut să vedem dacă suntem sortiți unul pentru altul. 

ADVERTISEMENT

A fost o perioadă cu foartă multă energie negativă în jurul nostru. Nimeni nu a fost alături de mine cu un sfat. Parcă toată lumea era împotriva noastră. Evident că în orice relație lumea se mai ceartă. În nicio relație nu există doar fericire.

Avem și zile negre, și zile pline de lumină. Am simțit multe persoane rele cu noi. Am îndepărtat multe persoane din jurul nostru. Toată lumea știe că refugiul meu e acasă la părinți.

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama în acea lună că îmi este foarte greu fără el. Și el mai venea la ai mei, dar nu mai era rutina aceea zilnică de dimineață, să ne bem cafeaua, să ne iubim…

Mă simțeam foarte singură acasă. O parte din mine a rămas în Brașov. O altă parte era acasă la mama mea”, a declarat Berna de la Puterea dragostei despre relația ei, după ce a trecut printr-o despărțire.

 

ADVERTISEMENT