Life

S-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Mesajul controversat postat de afacerist: ”În final…”

S-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Afaceristul a postat un mesaj controversat în care își arată dezamăgirea.
16.06.2023 | 13:18
Sau despartit Bianca Dragusanu si Gabi Badalau Mesajul controversat postat de afacerist In final
S-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Multe persoane au început deja să le pună la îndoială relația celor doi. Vedeta nu a mai vorbit despre partenerul ei de viață și se pare că nici afaceristul nu o duce prea bine.

S-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu oferea un interviu în urmă cu câteva săptămâni în care nu a pomenit numele lui Gabi Bădălău. La acel moment vedeta spunea că se simte iubită de mama sa, dar și de fiica ei.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, nici urmă de numele partenerului ei de viață. Totuși, ea menționa atunci că preferăm să se abțină în a da detalii legate de viața ei personală. ”S-a vorbit prea mult și nu face bine”, declara blondina, la Antena Stars.

Iată că au trecut câteva săptămâni de la acest interviu, iar cum, Gabi Bădălău s-ar părea că nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Deși a divorțat de Claudia Pătrășcanu pentru a avea o relație cu Bianca, acest trăiește acum o dezamăgire.

ADVERTISEMENT

S-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Mesajul postat de afacerist pe contul personal de socializare este unul destul de controversat. Mai mult de atât, lasă loc de interpretări, așa că oricine poate să creadă orice.

Mesajul controversat postat de afacerist

În rândurile scrise, afaceristul spune că a obosit să mai alerge după oameni. Totodată, el spune că a fost cel care a încercat mereu ”să repare totul”, iar acest lucru nu este deloc corect și nici măcar sănătos.

ADVERTISEMENT

Printre altele, Gabi Bădălău adaugă că trebuie să învețe să îi lase pe oamenii care își doresc să plece din viața lui să și facă acest lucru. Dacă nu va face asta, atunci se va pierde pe el însuși într-un final.

”Încetează să mai alergi după oameni și să fii singurul care încearcă să repare totul. Este atât de incorect, cât și nesănătos pentru tine. Trebuie să înveți să găsești pace în viața ta cu orice persoană care decide să plece din viața ta.

ADVERTISEMENT

Nu mai fi singurul care depune efort încercând să câștigi pe cineva în viața ta. Pentru că, în final, te vei pierde pe tine.”, a fost mesajul controversat postat de Gabi Bădălău pe contul personal de Instagram. Amintim că anterior, cei doi au dezvăluit că au amânat și planurile de nuntă și că se concentrează pe alte lucruri importante din viața lor. 

ADVERTISEMENT