Life

Despărțirea momentului în România. Celebrul actor a fost părăsit de iubita sa și a plecat din țară

Despărțirea momentului în România. Un celebru actor a fost părăsit de iubita sa și a plecat din țară. Fanii cuplului vor fi cu adevărat uimiți.
24.10.2023 | 13:52
Despartirea momentului in Romania Celebrul actor a fost parasit de iubita sa si a plecat din tara
Despărțirea momentului în România. Sursă foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Despărțirea momentului în România. Un celebru actor a fost părăsit de iubita sa și a plecat și din țară. Deși mulți credeau că cei doi vor ajunge și în fața altarului, s-ar părea că s-au înșelat amarnic.

Despărțirea momentului în România

Despărțirea momentului în România după ce Viviana Sposub și George Burcea și-au spus adio definitiv. Menționăm faptul că cei doi s-au despărțit în prima parte a anului, după reîntoarcerea din Statele Unite.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în urmă cu două luni de zile, au decis să mai dea o șansă relației. Au fost surprinși și împreună și de la distanță părea că lucrurile merg bine. Iată însă că acum, nu prea mai e cale de mijloc. Viviana Sposub l-a părăsit pe George Burcea.

Cei de la cancan.ro au aflat că Viviana Sposub și George Burcea nu se mai înțelegeau atât de bine după împăcare. Iar acum, actorul este mai hotărât ca oricând să nu mai aibă vreo treabă cu fosta sa iubită.

ADVERTISEMENT

Despărțirea pare să fi fost dureroasă, iar cuvântul decisiv l-ar fi avut chiar vedeta. Mai departe, surse apropiate cuplului au dezvăluit pentru cancan.ro că actorul și-ar fi schimbat inclusiv numărul de telefon. Acesta vrea să se concentreze pe carieră, astfel că viața amoroasă rămâne pe planul secund.

George Burcea a plecat din România

Totodată, George Burcea a plecat și din România după ce s-a despărțit de Viviana Sposub. Acesta ar avea deja un agent american care se ocupă de traseul carierei sale. Iar planurile actorului sunt și mai mari.

ADVERTISEMENT

Despărțirea s-ar părea că îi va prinde bine lui George Burcea, cel puțin pe plan profesional. Fostul soț al Andreei Bălan vrea să participe la castinguri pentru reclame, dar și filme, în Los Angeles. Deși inițial ar fi trebuit să plece în Statele Unite cu Viviana Sposub, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

„Ei urmau să se întoarcă în America în această toamnă. George a plecat însă singur, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că anterior, au existat zvonuri conform cărora între George Burcea și Viviana Sposub ar fi existat o înțelegere. Mai exact, actorul ar fi făcut eforturi majore pentru ca relația cu fosta sa iubită să funcționeze. Se pare însă că acest lucru nu a fost suficient.

ADVERTISEMENT