Life

Înțelegerea secretă dintre George Burcea și Viviana Sposub. Ce pact ar fi făcut cei doi: ”Așa merg lucrurile”

George Burcea și Viviana Sposub ar fi făcut o înțelegere înainte de a fi surprinși împreună. Ce i-ar fi propus vedeta actorului?
29.09.2023 | 09:51
Intelegerea secreta dintre George Burcea si Viviana Sposub Ce pact ar fi facut cei doi Asa merg lucrurile
Înțelegerea secretă dintre George Burcea și Viviana Sposub. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub au format vreme de ani buni unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. De altfel, bruneta i-a fost alături actorului în timpul divorțului de Andreea Bălan, dar și după.

Înțelegerea secretă dintre George Burcea și Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub au trăit fel de fel de perioade. Cei doi au plecat împreună în Statele Unite, unde au stat vreme de câteva luni. Nimeni nu avea să știe însă ce se va întâmpla mai departe.

ADVERTISEMENT

Ajunși în țară, George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit. După ceva timp însă, cei doi au fost surprinși din nou împreună. Iar surse din anturajul celor doi ne-au confirmat că s-au împăcat.

Este însă reală această împăcare? S-ar părea că între cei doi există mai degrabă o înțelegere. Surse apropiate cuplului le-au povestit celor de la cancan.ro, că în realitate, vedeta și actorul ar fi făcut ”un pact ciudățel”.

ADVERTISEMENT

Ce i-ar fi propus vedeta actorului

Mai exact, George Burcea și Viviana Sposub ar fi ”un soi de prieteni”. Vedeta a fost cea care a susținut că ar avea nevoie de timp pentru a-și da seama dacă relația dintre ei mai poate continua sau nu.

Iar pentru că actorul o iubește enorm, ar fi fost de acord cu această înțelegere. Sursa citată a mai spus că astfel de lucruri nu sunt tocmai normale, având în vedere că vedeta l-ar obliga practic să facă anumite schimbări.

ADVERTISEMENT

Totodată, s-ar părea că actorul a devenit ”un fel de cățeluș”. Chiar și așa, acesta ar fi de acord cu schimbările propuse de Viviana Sposub și mai mult de atât, chiar el însuși ar fi vrut să le facă, însă a tot evitat.

“Au făcut un pact ciudățel. Ea i-a spus că vor rămâne un soi de prieteni până când se va decide dacă el s-a schimbat și dacă relația poate continua. Iar el, pentru că este un om foarte bun și pentru că o iubește foarte mult, a acceptat.

ADVERTISEMENT

Iar de atunci face tot ceea ce-i stă în putință pentru a o recuceri. Cumva, treaba aceasta nu este naturală, nu așa merg lucrurile. Iubești sau nu iubești un om, e simplu. Dacă-l iubești, nu-i dai ultimatumuri, cerându-i să se schimbe.

George e un fel de cățeluș acum, dar spune că sunt schimbări pe care trebuia să le facă demult și le-a tot amânat din comoditate. Mie îmi pare rău să-i văd așa și îmi e greu să cred că vor mai rezolva ceva. Când s-a rupt, s-a rupt”, a spus o sursă apropiată cuplului, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT