Life

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Vedeta i-a mai dat o șansă, deși s-a afișat în compania unui alt bărbat

Viviana Sposub și George Burcea, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi după ce s-a zvonit că bruneta are iubit.
01.09.2023 | 17:13
Viviana Sposub si George Burcea sau impacat Vedeta ia mai dat o sansa desi sa afisat in compania unui alt barbat
Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Vedeta i-a mai dat o șansă, deși s-a afișat în compania unui alt bărbat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat la numai câteva săptămâni de la anunțul despărțirii făcut public pe rețelele de socializare. Răsturnare de situație după ce vedeta a fost surprinsă în compania altui bărbat.

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Vedeta i-a mai dat o șansă, deși s-a afișat în compania unui alt bărbat

Viviana Sposub și George Burcea sunt din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi după ce s-a zvonit că bruneta are iubit. Fosta finalistă de la Bravo, ai stil! Celebrities și actorul au luat-o pe drumuri separate după revenirea din SUA.

ADVERTISEMENT

Se pare că nu au putut să stea prea mult unul fără celălalt și au mai dat o șansă legăturii amoroase, mai ales că au format un cuplu unit și solid timp de 3 ani. Bruneta și artistul au fost văzuți împreună în urmă cu puțin timp. Vezi imaginile AICI.

Fosta gazdă a matinalului de la Dimineața cu noi și fostul concurent de la Ferma Vedetelor au fost văzuți în Capitală, în zona Amzei. Tânăra de 26 de ani s-a văzut cu fostul soț al Andreei Bălan, care i-a cumpărat flori și pepene.

ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub arată că se poate repara relația de dragoste, deși asistenta TV s-a mai întâlnit și cu altcineva în această „pauză”. Vestea că sunt un cuplu din nou a fost confirmată de apropiații lor pentru FANATIK.

„S-au împăcat, Viviana i-a mai dat o șansă”, a declarat un apropiat de-al celor doi pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

De ce s-ar fi separat cei doi

Menționăm faptul că Viviana Sposub ar fi fost cea care a vrut să încheie relație. O sursă apropiată cuplului le povestea celor de la cancan.ro că totul ar fi început în Statele Unite.

Vivianei i-a plăcut enorm acolo și dorea să își construiască o carieră solidă. Lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit, astfel că a fost nevoită să revină în România, alături de George Burcea.

ADVERTISEMENT

“Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. (…). Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo.

Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, povestea sursa citată, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT