Life

Despărțirea prin care trece acum Cristina Șișcanu: „Se apropie momentul”

Dezvăluirea pe care a făcut-o Cristina Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a anunțat că luat o decizie importantă pentru ea.
13.10.2023 | 11:34
Despartirea prin care trece acum Cristina Siscanu Se apropie momentul
Decizia luată de Cristina Șișcanu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a dezvăluit că a luat o decizie importantă pentru ea. Soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit că trebuie să renunțe la ceva ce îi aduce fericire, însă consideră că așa este cel mai bine.

Anunțul făcut acum de Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu trece acum printr-o despărțire. Nu este vorba despre o separare între ea și Mădălin Ionescu, cu care spune că are aceaași chimie de la începutul relației chiar și după 12 ani de căsnicie, ci despre cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Cristina Șișcanu a decis să-și vândă mașina. Nu i-a fost ușor să ia această hotărâre, mai ales că s-a atașat și se conduce foarte ușor. Cu toate acestea, consideră că este alegerea corectă și se ține de plan.

„Deci nu mai pot cu vremea asta. Dimineață era atât de frig, acum este atât de cald, am o sute de mii de rânduri de haine, nici nu mai știu care este potrivită. Am fost și mi-am luat mașina.

ADVERTISEMENT

Am dus-o pentru o verificare pentru că o vând. Așa am stabilit, că o dată la aproape trei ani schimb mașina și cumva i se apropie momentul. Mi-au zis băieții că este impecabilă.

Și în interior și în exterior. Mi-e dragă mașina, este o mașină foarte bună. Mai ales pentru femei este foarte ușor de condus”, a spus Cristina Șișcanu pe contul său de Instagram. 

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu și soția lui vând și casa în care locuiesc

De altfel, nu este singura schimbare pe care Cristina Șișcanu o face în viața. Recent, tot în mediul online, vedeta a anunțat că ea și Mădălin Ionescu au hotărât să se mute într-o nouă locuință, astfel că își pun casa la vânzare.

„Vreau să fac un anunț important, și anume că ne vindem casa în care stăm pentru că vrem să ne mutăm în una care să fie un pic mai mare decât asta. Asta e destul de spațioasă, luminoasă, cu camere mari, cu băi mari, cu spații de depozitare multe.

ADVERTISEMENT

Nevoile noastre cer o casă un pic mai mare și ne-am hotărât. Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune. Și da, nu e un proces așa, tocmai simplu sau poate fi simplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu, conform wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Greşeala farmaciştilor care eliberau cu neştire Ozempic pe baza a sute de reţete...
Greşeala farmaciştilor care eliberau cu neştire Ozempic pe baza a sute de reţete false. Cum le era păcălită vigilenţa
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
A fost CUTREMUR în ROMÂNIA! L-ați SIMȚIT?
A fost CUTREMUR în ROMÂNIA! L-ați SIMȚIT?
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Delicioasă și ușor de preparat. Rețetă de plăcintă cu iaurt grecesc și stafide
Delicioasă și ușor de preparat. Rețetă de plăcintă cu iaurt grecesc și stafide
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil