News

Destin tragic pentru doi adolescenți din Vâlcea. Tinerii au murit după ce s-au răsturnat cu mașina și au lovit un stâlp de electricitate

Accident dramatic în Vâlcea, acolo unde doi tineri au murit după ce mașina lor s-a răsturnat și a lovit un stâlp de electricitate care s-a prăbușit.
07.04.2024 | 13:14
Destin tragic pentru doi adolescenti din Valcea Tinerii au murit dupa ce sau rasturnat cu masina si au lovit un stalp de electricitate
Doi tineri și-au găsit sfârșitul iar o tânără a fost rănită după u8n acident grav petrecut la Vâlcea / Sursă foto: ISU Vâlcea
ADVERTISEMENT

Un automobil condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost implicat într-un grav accident petrecut în localitatea Drăgoești, județul Vâlcea.

Victimele aveau 22 ani, respectiv 15 ani

Acesta a acroșat un alt vehicul parcat pe marginea drumului, după care s-a răsucit și a intrat într-un stâlp de electricitate. Din cauza impactului, stâlpul s-a rupt în două și s-a prăbușit. Se presupune că șoferul conducea cu o viteză mare și a pierdut controlul volanului.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, șoferul și un pasager în vârstă de 15 ani au decedat, iar o tânără de 14 ani a fost grav rănită, fiind transportată la spital, informează Antena 3.

”În data de 7 aprilie, la ora 03:30, a avut loc un accident mortal în localitatea Drăgoești, pe DJ 678.

ADVERTISEMENT

În accidentul rutier au fost implicate două mașini. Un tânăr de 22 de ani din Drăgoești, a intrat din plin într-o mașină staționată în afara părții carosabile și într-un stâlp.

În urma impactului, șoferul mașinii, băiatul de 22 ani și pasagerul, de 15 ani, au murit pe loc. 

ADVERTISEMENT

De asemena, o minoră de 14 ani, din localitatea Cungrea, județul Olt a suferit răni grave, fiind transportată la spital, suferind un traumatism la coloana cervicală”, a informat Poliția Vâlcea, potrivit sursei citate.

O fată de 14 ani, în stare gravă la spital

Victimele au fost găsite încarcerate și inconștiente. Cei doi băieți au fost declarați decedați la scurtă vreme după ce au fost scoși din mașină cu ajutorul echipelor de descarcerare.

ADVERTISEMENT

“Echipajele operative sosite la locul intervenţiei au constatat că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme şi trei ocupanţi, iar într-unul se aflau două victime încarcerate, inconştiente.

În urma evenimentului rutier un autoturism a lovit un stâlp electric, firele de la stâlp aflându-se pe carosabil. S-a procedat de urgenţă la extragerea victimelor încarcerate care au fost predate, inconştiente, echipajelor medicale. Din nefericire, echipajele SAJ au declarat decesul celor două persoane.

A treia persoană implicată în evenimentul rutier a fost transportata la UPU Vâlcea de către echipajul SAJ, cu traumatism la coloana cervicală”, a precizat ISU Vâlcea.

ADVERTISEMENT