Life

Destinația din România care i-a lăsat mască pe străini: “Este minunată”

Ce destinație din România i-a lăsat pe turiști fără cuvinte. O descriu ca fiind ”minunată”. Este foarte vizitată și de noi.
12.07.2023 | 13:17
Destinatia din Romania care ia lasat masca pe straini Este minunata
Despre ce destinație este vorba. Sursa foto: Observator, facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Turiștii de peste hotare, încântați de ceea ce văd în România. Una dintre cele mai vizitate destinații din țară i-a lăsat fără cuvinte când au văzut cât este de frumoasă, cu aer răcoritor și cu oameni cu suflet mare. ”Este minunată”, spun ei.

Ce destinație din România i-a fascinat pe turiștii străini veniți să ne viziteze

Mulți turiști părăsesc zonele urbane în această perioadă toridă și fug la munte. Știu că aici vor avea parte nu doar de aer proaspăt, dar și de un peisaj de vis care le va bucura privirea. Printre vizitatori se află inclusiv persoane din străinătate.

ADVERTISEMENT

În Bucovina, mai exact, între munții Călimani și Suhard timpul pare că stă în loc. Verdele naturii și sunetul ei sunt o adevărată terapie pentru cei care sunt acum acolo. Auzind despre frumusețea Bucovinei, Tina a venit tocmai din Germania să o vadă.

Tina s-a alăturat unei tabere de tango, iar pașii de dans se trăiesc altfel în mijlocul naturii. Femeii nu-i vine să creadă cât este de minunată regiunea. Un alt turist străin spune că munții noștri îi aduc aminte de Alpi, pe care, la fel, îi adoră.

ADVERTISEMENT

”Acesta este cea mai frumoasă parte din România din ce am văzut până acum. Îmi aminteşte de Alpi, care sunt munţii mei preferaţi. Oamenii sunt foarte deschişi şi prietenoşi.”, a declarat turista pentru Observator.

”Suntem pentru prima dată în România. Bucovina este minunată. În fiecare dimineaţă când mă trezesc văd munţii. Este spectaculos”/ ”Natura este intactă aici. Lumea este foarte umită că se merge prin câmp. Peste tot sunt flori”, au mai precizat alți turiști străini.

ADVERTISEMENT

Cum îi primesc proprietarii de pensiuni pe turiștii străini

Proprietarii cazărilor încearcă să le pună la dispoziție turiștilor cele mai bune condiții de care dispun. Ciubăr cu apă sărată din salină, saună, spațiu de relaxare, de unde se pot admira munții. Pe lângă acestea, se pun pe mese cele mai gustoase bucate tradiționale.

”Avem două ciubere cu apă sărată de la salina Cacica. Înauntru regăsim duşurile, spaţiu de relaxare, saună care este bine venită între sesiunile din ciubăr. Peisajul, aşa am gândit cât mai intim şi mai natural pentru a te simţi cu adevărat că ai evadat în natură şi că te relaxezi ”/ ”Tot ce vedeţi aici sunt produse preperată de către noi. Muşchiul este de casă, muşchi tradiţional şi bineînteles avem hribi proaspeţi, au transmis tot pentru sursa menționată și proprietarii a două pensiuni.

ADVERTISEMENT

După ce au gustat și din bucatele noastre tradiționale, atent pregătite de gazde, turiștii de peste hotare au numai și numai cuvinte de laudă la adresa României. ”Mâncarea este absolut senzaţională”, a mai completat un străin.

ADVERTISEMENT