Life

Destinația exotică în care Andreea Berecleanu a mers în vacanță: ”Ne-am luat bocancii și gecile groase”

Locația excentrică unde Andreea Berecleanu a plecat în concediu. Prezentatoarea și-a pus în bagaje numai haine de iarnă.
28.07.2023 | 10:34
Destinatia exotica in care Andreea Berecleanu a mers in vacanta Neam luat bocancii si gecile groase
Locația excentrică unde Andreea Berecleanu a plecat în concediu. Prezentatoarea și-a pus în bagaje numai haine de iarnă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Destinația exotică în care Andreea Berecleanu a mers în vacanță. Vedeta de la Prima TV și soțul său, Constantin Stan, și-au luat bocancii și gecile groase. Cei doi au ales o regiune din Europa unde este foarte răcoare.

Locația excentrică unde Andreea Berecleanu a plecat în concediu. Prezentatoarea și-a pus în bagaje numai haine de iarnă

Locația excentrică unde Andreea Berecleanu a plecat în concediu este o țară insulară nordică aflată între Atlanticul de Nord și Oceanul Arctic. Prezentatoarea și-a pus în bagaje numai haine de iarnă pentru călătoria care a durat mai bine de 7 ore.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă de la Antena 1 a lăsat în urmă temperaturile ridicate și a ales Islanda, unde este frig și termometrul nu arată zilele astea mai mult de 11 grade Celsius. Șatena este entuziasmată de ceea ce vede în vacanță.

S-a documentat enorm înainte de a pleca în Reykjavik cu partenerul de viață, Constantin Stan, fiind nerăbdătoare să cunoască orașele și piesajele care îți taie respirația pentru că Islanda nu seamănă cu nicio altă țară nordică.

ADVERTISEMENT

„Devreme călători, noi deschidem cafenelele din aeroporturi. Islanda, ne-am luat bocancii și gecile groase, suntem pregătiți”, a scris Andreea Berecleanu înainte de a decola de pe aeroportul din Capitală, pe Instagram.

Andreea Berecleanu, încântată de vacanța în Islanda

„Am rămas puțin în urmă și de această dată. Emoțiile au prioritate, dar vin și cu scrisul imediat. Câteva ore cu balenele, delfinii, pufinii și câteva soiuri de păsări care au vrut să trăiască pe lângă catamaranul care ne-a dus în larg.

ADVERTISEMENT

Și când râdeam spunând că nu vom vedea nicio coadă de balenă, ne-au râs fix sub nasul nostru! Nu una, câteva zeci. La început eram înnebunită să surprind măcar o fotografie, să nu ratez.

Am avut ocazia unui spectacol complet, ne-am întors după câteva ore în port fericiți și am vizitat o piață de vechituri, Muzeul Falusului și Harpa”, a completat Andreea Berecleanu pe social media.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la Prima TV a publicat mai multe imagini din circuitul Golden Circle, Reykjavik-Thingvellir-Geysir-Gulfoss. Vedeta a vizitat Parcul Național, Lacul Laugarvatn, gheizerele și cascada.

ADVERTISEMENT