Life

Plaja din Spania care a lăsat-o mută de admirație pe Andreea Berecleanu: “Nu se fumează, nu se beau cocktail-uri, costumele de baie nu arată vulgaritate”

Andreea Berecleanu a rămas fără cuvinte atunci când a ajuns la o plajă din Spania, acolo unde se află în vacanță. Vedeta a rămas plăcut surprinsă de ce a văzut.
22.07.2022 | 07:07
Andreea Berecleanu, mută de uimire după ce a văzut o plajă din Spania. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu a rămas plăcut surprinsă de locul vizitat de ea în vacanță. Află în nordul Spaniei, vedeta a mărturisit că a rămas mută de uimire.

Andreea Berecleanu, mută de uimire după ce a văzut o plajă din Spania

Andreea Berecleanu este în vacanță în nordul Spaniei și s-a declarat plăcut surprinsă de ceea ce a găsit acolo. Vedeta de televiziune se află în San Sebastian și deja le recomandă tuturor să vină aici.

ADVERTISEMENT

Aceasta a observat un obicei care mai există și în Franța, acela că oamenii stau la plajă direct pe nisip, cu un prosop și nu există șezlonguri.

Andreea Berecleanu s-a bucurat de soare și a făcut poze în timpul în care Petru, fiul ei, a făcut o lecție de surf, un sport popular aici pe care îl practică copiii localnicilor.

ADVERTISEMENT

„Sunt mută de admirație!!! Știam că nordul Spaniei e diferit, însă aveam să aflu zilele acestea și în ce fel. Am ajuns deja în San Sebastian. Ce să va spun mai întâi, celor care nu l-ați vizitat încă?

Cât timp Petru a făcut lecția de surf, am stat pe o bucată de nisip și am făcut câteva instantanee doar în jurul meu. Ele exprimă civilizație, bucurie, dar și o libertate a tinerilor înțeleasă diferit.

ADVERTISEMENT

Sunt grupuri de tineri care fac sport, vorbesc, râd, înoată sau citesc”, a scris Andreea Berecleanu pe pagina sa de Facebook.

Andreea Berecleanu, numai cuvinte de laudă pentru această plajă spaniolă

De altfel, Andreea Berecleanu i-a admirat pe tinerii de aici, care sunt foarte civilizați și chiar citesc la plajă.

ADVERTISEMENT

Dar lucrul care a surprins-o cel mai mult pe vedeta de televiziune în vacanța la mare a fost faptul că nu se fumează pe plajă, nu se consumă alcool și costumele de baie sunt alese atent pentru a fi nu doar decente, ci și feminine.

„Nu se fumează pe plajă, nu se beau cocktail-uri, costumele de baie sunt alese cât să arate feminitate, nu vulgaritate! Părinții interacționează permanent cu copiii lor, indiferent de vârste”, a mai povestit vedeta.

ADVERTISEMENT