Life

Cât de minunată este familia Andreei Berecleanu! Știrista a publicat imagini din vacanță

Andreea Berecleanu (47 de ani) se bucură de momente speciale în vacanță, unde este însoțită de soțul ei, Constantin Stan, și fiul său din primul mariaj, Petru.
25.07.2022 | 20:39
Cat de minunata este familia Andreei Berecleanu Stirista a publicat imagini din vacanta
Andreea Berecleanu, concediu împreună cu soțul și fiul, Petru. Ce a povestit știrista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta le-a arătat tuturor cât de minunată este familia sa! Știrista de la Prima TV a publicat mai multe imagini din concediul petrecut în Europa, în momentul de față descoperind localitățile superbe spaniole.

Andreea Berecleanu, concediu împreună cu soțul și fiul, Petru. Ce a povestit știrista

Andreea Berecleanu a rămas impresionată de Spania, iar acum este foarte încântată de Madrid. Celebra prezentatoare TV le-a povestit fanilor despre locurile pe care le-a vizitat împreună cu familia. Eva Zaharescu este cea care lipsește din concediu.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns la Madrid după 4 ore de condus. Dar pentru că ieri a fost aniversarea mamei și am vrut să o marchez, să vă spun pe unde am colindat alaltăieri. Am vizitat Muzeul Cidrului din Sagardoetxea.

După Scoția, suntem specialiști în whiskey, după Bordeaux, în vin roșu. După Bruxelles, în bere. Iată că a venit și rândul cidrului. Varianta pe care o beam noi era puțin mai dulce față de cidrul de Getaria.

ADVERTISEMENT

După ce am vizitat livada cu numeroasele soiuri de mere și am răspuns întrebărilor de cultură generală (bine că ne-a plăcut botanica), am fost inițiați în procesul de producție.

Apoi, în cel al degustării. Și am aflat cât de importantă este tradiția în rândul familiilor basce”, este o parte din mesajul transmis de prezentatoarea TV pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu, vacanță cu soțul și fiul, Petru

Andreea Berecleanu se bucură de vacanța petrecută alături de partenerul de viață și de fiul său, Petru. Fosta moderatoare de la Antena 1 apreciază fiecare moment din sejurul în care se distrează și socializează foarte mult.

Vedeta a ajuns în numeroase locuri, care au impresionat-o și care i-au tăiat răsuflarea. Prezentatoarea de la Prima TV a luat masa în locuri în care s-a amestecat printre localnici, acolo unde a gustat cea mai gustoasă tortilla.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Andreea Berecleanu a mai subliniat că a vizitat Piața Bretxa din San Sebastian, apoi a ajuns într-o stațiune de lângă granița cu Franța. Este vorba de San Juan de Luz, o localitate unde va sta o vreme.

ADVERTISEMENT