Life

Destinații exotice de Revelion. Locurile în care poți merge cu bani puțini

Destinații exotice de Revelion. Locurile în care poți să petreci sărbătorile de iarnă cu bani puțini. Iată un top al acestora.
01.12.2023 | 19:33
Destinatii exotice de Revelion Locurile in care poti merge cu bani putini
Destinații exotice de Revelion Foto Tenerife / Pixabay
ADVERTISEMENT

Destinații exotice de Revelion. Unde poți să mergi cu bani puțini să petreci sărbătorile de iarnă pe plajă!

Destinații exotice de Revelion

Destinațiile exotice de Revelion pot părea scumpe și de aceea mulți oameni se feresc de ele. Nu este chiar așa și pot fi prinse niște oferte bune.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, cu bani puțini poți merge în Dubai de Revelion. Este o destinație cunoscută ca fiind de lux, dar prețurile pot fi cu adevărat accesibile.

Spre exemplu, dacă te gândești cu mai mult timp înainte de sărbători că vrei să stai la plajă în Dubai, atunci vei plăti circa 250 de euro pentru biletele de avion. Și la cazare poți găsi oferte, depinde de ce facilități vrei să ai.

ADVERTISEMENT

Madeira este o altă destinație de vacanță de iarnă dacă vrei să faci plajă. Temperaturile sunt mari și sunt în jurul valorii de 20 de grade pe timp de iarnă.

Unde să mergi de sărbători la plajă

Madeira este cunoscută pentru focul său de artificii spectaculos de sărbători. De altfel, la un moment dat acesta a intrat și în Cartea Recordurilor pentru focul de artificii. s-au folosit atunci 17 tone de explozibil și au fost 8000 de artificii pe minut.

ADVERTISEMENT

Prețul pentru un singur bilet a fost de 300-400 de euro. Hotelurile sunt mai ieftine și poți găsi cazare cu circa 40 de euro pe noapte.

Și în Tenerife vremea este foarte frumoasă. Deși este cunoscută ca fiind o destinație exotică și scumpă, poți găsi și oferte bune. Prețul pentru un bilet este în jur de 200 de euro.

ADVERTISEMENT

Temperaturile sunt mai mult decât plăcute și poți face și plajă. Trebuie să te ferești de vânt pentru că altfel vei găsi un loc perfect cu soare ca să te relaxezi de Revelion 2024.

Poate vei da mai mult pe cazare, dar și aici poți găsi oferte dacă te uiți din timp ceea ce vrei.

ADVERTISEMENT