News

Detalii cutremurătoare după decesul lui Gheorghe Cenușă, bărbatul strivit de cal în Suceava: ”Calul a fost viața și moartea lui”

Apar detalii cutremurătoare după decesul lui Gheorghe Cenușă, bărbatul strivit de cal în Suceava. Ce spun rudele victimei.
06.07.2023 | 10:04
Detalii cutremuratoare dupa decesul lui Gheorghe Cenusa barbatul strivit de cal in Suceava Calul a fost viata si moartea lui
Apar detalii noi după decesul lui Gheorghe Cenușă, bărbatul strivit de cal la filmarea unui videoclip în Suceava. Sursa foto: capturi Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Detalii cutremurătoare după decesului lui Gheorghe Cenușă (56 de ani), bărbatul strivit de cal în Suceava în timp ce filma un videoclip. Rudele sale nu-și explică modul în care s-a produs această tragedie.

Apar detalii noi după decesul lui Gheorghe Cenușă, bărbatul strivit de cal la filmarea unui videoclip în Suceava

În urmă cu câteva zile, un bărbat din Putna a murit strivit de calul pe care se afla călare. Din motive încă necunoscute, animalul s-a speriat și într-o fracțiune de secundă l-a ucis pe Gheorghe Cenușă. Vorbim de un cunoscut fermier din regiune şi crescător de cai.

ADVERTISEMENT

Au apărut informații conform cărora accidentul dramatic s-a petrecut în timpul ce filma un videoclip în care ar fi fost implicată şi cunoscuta cântăreaţă, Ozana Barabancea.

Întregul moment din Suceava, petrecut pe malul pârâului Bodârlău, o locație superbă, a fost filmat. Se observă cum animalul se sperie, se ridică pe două picioare cade peste călăreț.

ADVERTISEMENT

Soția și rudele victimei sunt în stare de șoc. Ei spun că Gheorghe Cenușă avea calul de cinci ani şi era un animal foarte blând. Cumnata victimei descrie cel mai bine ce relație avusese bărbatul cu animalul său: ”Calul a fost viaţa lui şi moartea lui. A iubit caii. Iubea caii foarte, foarte mult”.

Un apropiat al bărbatului încearcă să găsească cauza ale tragediei. Calul e blând, nu e rău, nu a fost bătut, e foarte bine îngrijit. Poate că a fost pişcat de ceva, de o viespe, de vreo albină. Că el deodată. Poate că. Nu ştim”, se întreabă acesta, citat de Observator News.

ADVERTISEMENT

Soția victimei, dezamăgită de reacția celor care filmau videoclipul

Între Gheorghe Cenușă și calul său există o relație veche. Tocmai de aceea, drama petrecută este greu de explicat. De cinci ani, bărbatul făcea echipă cu calul, pe nume Dori. Mergeau la evenimentele organizate în zonă.

Chiar în aceste zile ar fi trebuit să participe la parada călăreților organizată în mod tradițional la Putna. Angela, soția victimei, le reproșează celor pentru care filma soțul ei comportamentul avut după tragedie.

ADVERTISEMENT

”S-a făcut un videoclip şi s-a plătit cu viaţa unui om. Era de bun simţ să dea un telefon să spună: Îmi pare rău! Sau condoleanţe”, spune femeia îndurerată.

ADVERTISEMENT