Life

Clipe de groază pentru Ozana Barabancea. Un bărbat a murit în timp ce filma pentru videoclipul artistei

Clipe de groază pentru Ozana Barabancea. Un bărbat care filma pentru videoclipul artistei a murit. Cum s-a întâmplat așa ceva?
04.07.2023 | 12:20
Clipe de groaza pentru Ozana Barabancea Un barbat a murit in timp ce filma pentru videoclipul artistei
Clipe de groază pentru Ozana Barabancea. Sursă foto: Instagram, Smartpress Suceava / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea trăiește momente de coșmar. Un bărbat care filma pentru un videoclip al artistei a murit. Momentul a fost unul cu adevărat tulburător. Se pare că acesta a ajuns să fie strivit de un cal.

Clipe de groază pentru Ozana Barabancea

Ozana Barabancea filma un videoclip la Putna. Nimeni nu avea să știe însă ce eveniment tragic va avea loc chiar în timpul filmărilor. Un bărbat care era implicat în acest proiect a murit după ce a fost strivit de calul pe care se afla.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Gheorghe Cenușă, un cunoscut gospodar și crescător de cai. Bărbatul avea 56 de ani și a participat la filmările pentru videoclipul celebrei Ozana Barabancea. O simplă scenă avea să fie una cât se poate de tragică.

Potrivit ultimelor informații. bărbatul s-a urcat pe un cal de peste 800 de kilograme. Urma să filmeze videoclipul și se afla pe malul pârâului Bodârlău. Nu este clar ce s-a întâmplat, cert este că respectivul cal s-a speriat.

ADVERTISEMENT

Animalul s-a ridicat în două picioare și l-a răsturnat pe bărbat. Ulterior, acesta a fost strivit. Până acum, Ozana Barabancea a preferat să păstreze tăcerea și nu a oferit nicio declarație referitoare la evenimentul tulburător.

Bărbatul a fost strivit de cal în timpul filmărilor

Cel mai probabil, vedeta de la Te cunosc de undeva este încă în stare de șoc după toate cele întâmplate. Trebuie menționat faptul că la fața locului s-au deplasat de urgență și medicii. Bărbatul a fost preluat, iar mai apoi transportat la Spitalul din Rădăuți.

ADVERTISEMENT

Din păcate, leziunile suferite au fost prea grave. Bărbatul avea și fracturi multiple, iar medicii nu au mai putut face nimic. Dincolo de faptul că filma pentru videoclipul celebrei Ozana Barabancea, acesta era un om apreciat din zonă.

Gheorghe Cenușă era un gospodar și un mare iubitor și crescător de cai. Mai mult de atât, el avea în plan să participe și la o paradă a călăreților. Evenimentul urma să aibă loc tot în zona comunei Putna, însă nimeni nu avea să știe tragedia care s-a petrecut.

ADVERTISEMENT

Amintim că un alt eveniment bizar, tot cu un cal, a avut loc anul trecut. Un copil care a ajuns cu părinții la un circ amplasat pe litoralul românesc avea să fie marcat. Un cal l-a lovit pe cel mic în zona pieptului și în picior, iar un scandal imens a început atunci. 

ADVERTISEMENT
Tags: