Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Detalii de culise despre transferul lui Dennis Politic la Dinamo. Ce salariu are

Daniel Șendre a oferit mai multe detalii despre transferul lui Dennis Politic de la Dinamo. Jurnalistul a făcut o analiză asupra fotbalistului.
16.08.2023 | 18:38
Detalii de culise despre transferul lui Dennis Politic la Dinamo Ce salariu are
Daniel Șendre a oferit mai multe detalii despre transferul lui Dennis Politic de la Dinamo. Jurnalistul a făcut o analiză asupra fotbalistului.
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit să obțină prima victorie din acest sezon de SuperLiga. După meciul câștigat cu Botoșani, scor 1-0, Dennis Politic a fost jucătorul lui Burcă care s-a făcut remarcat. Daniel Șendre a oferit mai multe detalii despre transferul lui Politic, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Daniel Șendre, despre victoria lui Dinamo cu FC Botoșani

Dinamo are 4 puncte după cele 5 etape din SuperLiga. Autogolul marcat de Ducan, din faza lui Politic de la finalul partidei, a adus cele 3 puncte echipei lui Ovidiu Burcă. Astfel, Dinamo a urcat pe locul 14, peste Botoșani și Poli Iași.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să trăim categoric clipa. Era momentul ca Dinamo să câștige. Avea toate atuurile necesare. Trebuia doar să le speculeze, ceea ce a și făcut. Suntem bucuroși toți cei care ne-am declarat simpatiile alb-roșii, a spus Daniel Șendre.

Povestea venirii lui Dennis Politic la Dinamo

Daniel Șendre a vorbit despre transferul lui Dennis Politic la Dinamo. În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, jurnalistul a oferit mai multe detalii de culise și a povestit despre jucătorul senzație al lui Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

“Nu aș putea să spun că știu exact povestea aducerii lui. E clar că băieții care se ocupă de scouting la club urmăresc jucătorii. Cifrele lui erau bune, iar CV-ul era atractiv, mai ales pentru campionatul românesc. El a jucat și internațional. Ne bucurăm că este la Dinamo.

El este un fotbalist care face diferența. Este capabil să scoată omul din joc și își asumă acțiuni. Pe site-urile de specialitate este cunoscut prin faptul că are ochi pentru oportunități de a finaliza spectaculos și are șut bun.

ADVERTISEMENT

Deci nu este o întâmplare ce face pe teren. Important este faptul că este tânăr și are 23 de ani. Iar din ce am văzut până acum, Dinamo nu a mai avut un asemenea jucător de ani buni.”, a spus jurnalistul despre Dennis Politic.

Politic, adus gratis la echipa lui Ovidiu Burcă

Dennis Politic este un jucător care a evoluat în mare parte în ligile profesioniste inferioare din Anglia, dar și la Cremonese. Fotbalistul român a fost descoperit de scouterii de la Dinamo și adus gratis la club. Daniel Șendre crede că jucătorul ar fi primit un salariu atractiv și bani la semnătură.

ADVERTISEMENT

“Nu au plătit niciun ban pe el. Dinamo este un club în insolvență, iar cluburile de acest fel nu au voie să plătească sume de transfer. De aceea au venit doar jucători liberi. Cel mai probabil s-au plătit bani la semnătură și i s-a oferit un salariu atractiv. El a venit știind și fiind atras de fanii lui Dinamo, care sunt spectaculoși.”, a explicat Șendre, la FANATIK SUPERLIGA.

Daniel Șendre, despre salariul lui Dennis Politic

Horia Ivanovici l-a întrebat pe Daniel Șendre despre salariul jucătorului născut la Brașov. Jurnalistul, fan al lui Dinamo, nu a oferit o sumă exactă, dar își dorește ca Dennis Politic să aibă un salariu mai mare de ce se oferă în mod normal la alb-roșii.

“Mi-aș dori să aibă mai mult de 4.000 de euro pe lună, pentru că este un jucător care trebuie să rămână. Cu siguranță, acum că este în SuperLigă, sunt mai mulți cei care îl privesc și el trebuie să fie fericit la fel cum sunt eu la Fanatik.

Este genul de jucător care nu doar că poate să înscrie sau să îți câștige meciuri, dar îți aduce și lume pe stadion. Acea foarfecă făcută de el este o execuție foarte frumoasă și care este făcută din instinct. Asta înseamnă să fii fotbalist.”, a mai adăugat Daniel Șendre.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul fanatik.ro. De la ora 17:30, emisiunea poate fi văzută și pe canalul de YouTube dar și pe pagina de Facebook.

Detalii de culise despre transferul lui Dennis Politic la Dinamo

ADVERTISEMENT