Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cât de gravă e accidentarea suferită de Adrian Șut. Informații din interior despre tot ce “arde” la FCSB. Video exclusiv

Jurnalistul Cristi Coste a oferit de la Sfântu Gheorghe detalii la FANATIK SUPERLIGA despre debutul lui Elias Charalambous la FCSB, în victoria cu Sepsi, scor 2-1.
04.04.2023 | 13:00
Cat de grava e accidentarea suferita de Adrian Sut Informatii din interior despre tot ce arde la FCSB Video exclusiv
Adrian Șut s-a accidentat în Sepsi - FCSB 1-2, dar sunt șanse mari să fie recuperat până la următorul meci. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Sepsi, la debutul lui Elias Charalambous. Jurnalistul Cristi Coste, care a fost prezent la Sfântu Gheorghe, a oferit la FANATIK SUPERLIGA detalii de interior din primele zile ale cipriotului la FCSB. Acesta a câștigat deja vestiarul și este respectat de lideri. De asemenea, a fost explicat motivul tactic al schimbării care a surprins la pauză Ovidiu Popescu la Edjouma.

Jurnalistul Cristi Coste, detalii de la Sfântu Gheorghe de la Sepsi – FCSB 1-2, debutul lui Elias Charalambous: “A prins în vestiar, Coman e entuziasmat de cipriot”

“Omul încearcă să își facă treaba, asta este senzația pe care mi-a lăsat-o. Și chiar a prins la vestiar, a discutat personal cu fiecare jucător în parte înainte de meci. Cu tableta în față a explicat fiecăruia ce vrea de la el. Coman este foarte entuziasmat de cipriot, la fel și Olaru și câțiva lideri din vestiarul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Încearcă să așeze echipa cât mai bine împreună cu Pintilii. Nu știu cine a făcut schimbările, probabil știe doar Gigi Becali dacă le-a făcut el sau nu. Au fost făcute din cauza problemelor de la mijloc ale FCSB, Șut a fost mai mereu lăsat singur în dueluri 2 contra 1, pentru că și Edjouma și Olaru au urcat foarte mult.

Din acest motiv a intrat Ovidiu Popescu în locul lui Edjouma la pauză. Nu știu dacă a făcut Gigi schimbarea sau au făcut-o cei din staff-ul tehnic, dar echipa s-a așezat altfel, într-un 4-2-3-1 sau 4-5-1, cu cei doi închizători Șut lângă Ovidiu Popescu. Iar în partea a doua, Sepsi a avut un singur șut pe poartă”, a explicat Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VIDEO

ADVERTISEMENT

Cristi Coste, detalii despre accidentarea suferită de Adrian Șut în Sepsi – FCSB: “Sunt șanse mari să fie recuperat pentru meciul cu CFR Cluj”

Cristi Coste a oferit detalii la FANATIK SUPERLIGA despre accidentarea lui Adrian Șut. Cel mai probabil acesta va fi apt și pe teren la următoarea partidă, contra CFR Cluj. Apți ar urma să fie și Octavian Popescu și Bilel Omrani, dar aceștia vor începe cel mai probabil de pe banca de rezerve. Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB, rămâne titular clar în banda stângă a ofensivei.

“Tamm a fost titularizat în dimineața meciului, trebuia să joace Iulian Cristea. Tamm venise de la naționala Estoniei, dar lui Gigi Becali nu îi place de Cristea. Șut are o entorsă și, din ce am discutat, sunt șanse mari să fie recuperat și să joace la CFR – FCSB.

ADVERTISEMENT

Și Octavian Popescu este apt să joace la Cluj, nu știu dacă va începe titular pentru că nu are loc în momentul ăsta la ce joacă Florinel Coman și cum se pregătește. Coman este ‘bombă’ la antrenamente din ce îmi spun cei de la FCSB. Postul de aripă stângă este rezolvat, nu se pune problema să intre Tavi Popescu”, a mai dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cum s-a sărbătorit la FCSB după victoria cu Sepsi, care strânge și mai mult lupta la titlu în SuperLiga: “Compagno și Dawa, cei mai doriți la autografe”

Va juca Florinel Coman sută la sută. Tavi Popescu va face deplasarea, e în lot. Se va decide în aceste zile și dacă va face deplasarea în Omrani, care se antrenează de 3-4 zile. În mod normal va fi și el în lot. Bucurie mare la FCSB, Compagno și Dawa cei mai doriți la autografe. Radunovic era și el cu zâmbetul pe buze, zicea că ‘e mereu bine când câștigi'”, a mai dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK a publicat un material despre modul în care s-a comportat Elias Charalambous la debutul pe banca FCSB, iar Cristi Coste a oferit detalii și în direct la FANATIK SUPERLIGA. Cipriotul a fost foarte implicat pe parcursul meciului, iar intrarea lui Cristea a părut să fie singura modificare care l-a luat ușor prin surprindere.

“Foarte mult a vorbit cu jucătorii de la mijlocul terenului, la fazele fixe din atac hotăra cine să meargă dintre stoperi. Tamm era supărat când nu urca, Dawa a fost privilegiatul. Discuta cu Compagno, îi cerea să stea aproape de linia de mijloc și lui Olaru îi cerea să joace simplu.

Singura schimbare care l-a luat prin surprindere le Elias Charalambous la Sepsi – FCSB 1-2: “S-a trezit cu Iulian Cristea în spatele lui”

O singură i-am văzut pe cei trei discutând pe Charalambous, Filip și Pintilii, la schimbarea lui Crețu. A fost schimbarea de dinainte, cu Iulian Cristea, când Charalambous s-a trezit cu el în spatele lui în timp ce el discuta cu jucătorii”, a mai spus Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT