Sport

Probleme pentru FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Va fi o schimbare majoră dacă nu va juca!”

Mihai Stoica a vorbit despre problemele FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj, așteptând cu mare interes verdictul medicilor în privința lui Adrian Șut.
05.04.2023 | 09:50
Probleme pentru FCSB inaintea derbyului cu CFR Cluj Va fi o schimbare majora daca nu va juca
Probleme pentru FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Șut a părăsit terenul accidentat în meciul de la Sfântu Gheroghe cu Sepsi și le dă emoții oficialilor FCSB înaintea partidei de duminică de la Cluj contra campioanei CFR. Iar cele mai „fierbinți” informații din interior despre starea sa de sănătate le-ați aflat de pe site-ul  FANATIK.

Probleme pentru FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Mihai Stoica a vorbit despre problemele pe care FCSB le are înaintea derby-ului cu CFR Cluj, vorbind despre cât de mult ar influența echipa absența lui Adrian Șut, în cazul în care mijlocașul nu va fi refăcut până la meciul contra campioanei României.

ADVERTISEMENT

„Șut are entorsă la glezna dreaptă, nu pare o accidentare grea, dar nu poate să sară în piciorul drept. Vedem mâine dacă joacă sau nu cu CFR. Tavi Popescu e la limită, e mult mai bine, dar nu știm dacă va face sau nu deplasarea cu CFR.

Revine Omrani la antrenamente, va face pregătirea normal, poate fi un câștig pentru meciul de la Cluj, în rest nu sunt probleme”.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu va fi Șut, va fi o schimbare majoră la noi, noi nu avem jucători de profilul lui Șut în lot. Putem juca acolo cu Ovidiu Popescu, îl mai avem pe Cristea și ar mai fi Edjouma, care juca la Botoșani poziția aia, dar care o făcea cu riscuri la Botoșani și ăsta nu e un meci la care să riști mult”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Cu un egal stăm la mâna noastră în fața CFR-ului, dar și a Farului!”

Mihai Stoica a continuat și a vorbit despre calculele pe care le-a făcut pentru meciul cu CFR, recunoscând că din nou s-a înțeles cu patronul Gigi Becali asupra rezultatului dorit: „Gigi tot spune că el vrea un rezultat, eu altul, nici acum nu ne-am potrivit. Cu CFR cred că un rezultat de egalitate ar fi bun… vedem și ce face Farul.

ADVERTISEMENT

Noi și cu un rezultat de egalitate la meciul cu CFR rămânem la mâna noastră și în lupta cu CFR, dar și în lupta cu Farul. Normal că mi-aș dori să batem, dar spun că nu ar fi o problemă să terminăm la egalitate.

Cred că echipa va începe cu Coman, nici nu știm dacă face Tavi Popescu deplasarea. Nu mi se pare că jocul ăsta am fost deplorabili, am suferit în a doua parte a meciului, dar Sepsi a avut o singură ocazie mare în a doua parte a meciului”.

ADVERTISEMENT

„Să nu uităm și de Craiova care poate veni din spate, mi se pare că joacă cel mai bun fotbal în momentul de față, dacă excludem meciul făcut de Farul cu Rapid, când au fost excepționali.

Anul trecut după două etape aveam două puncte în spatele CFR-ului, după două etape, am ajuns la două puncte în spatele lor. Noi jucăm mai bine acum, ajungem mai repede la poartă”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,34 este cota pentru „șansă dublă: 12” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: