Sport

Detalii incredibile de la petrecerea cu alcool și femei a fotbaliștilor Angliei. Cât a fost nota de plată

Anglia a obținut calificarea la Euro 2024 după 3-1 cu Italia pe Wembley. A urmat o petrecere de zile mari la Londra pentru britanici,
19.10.2023 | 09:15
Detalii incredibile de la petrecerea cu alcool si femei a fotbalistilor Angliei Cat a fost nota de plata
Jack Grealish are evoluții apreciate pe teren, și mai apreciate la petrecerile de după victorii. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Italia deschisese scorul pe Wembley, prin Scamacca, în minutul 15. Până la pauză, Harry Kane aducea egalarea din lovitură de pedeapsă. În partea a doua, Rashford i-a adus pe britanici în avantaj, iar același Kane avea să stabilească scorul final.

Grealish, Maddison, Alexander-Arnold, Bellingham și Shaw, în centrul atenției în clubul de noapte. Harry Kane nu a fost prezent

Cu 16 puncte după 6 partide disputate, Anglia este pe primul loc în grupa C și deja calificată la Euro 2024. O grupă în care Italia și Ucraina ar urma sa se lupte pentru locul doi. După această performanță, cei mai mulți dintre jucătorii Angliei au simțit că este cazul de o sărbătoare pe cinste.

ADVERTISEMENT

Au ales unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Londra, Tape, în zona Mayfair, una de lux a capitalei Angliei. Așa cum era de așteptat, Jack Grealish a fost sufletul petrecerii. Dar au fost și alți jucători ai “leilor” care au ținut ritmul ridicat al mijlocașului lui City.

James Maddison, Trent Alexander-Arnold, Jude Bellingham, noua senzație a lui Real Madrid, sau deja veteranul Luke Shaw au fost și ei în centrul atenției. Harry Kane, jucător recunoscut că evită astfel de petreceri, a fost absent și de această dată.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii britanici au oferit băuturi tuturor celor aflați în club și apoi s-au retras alături de mai multe domnișoare în secțiunea VIP

Fotbaliștii britanici au petrecut în prima parte a serii chiar alături de fani, ba chiar le-au oferit băutură tuturor celor prezenți în clubul Tape la acel moment. S-au alăturat petrecerii și alte staruri aflate în respectivul club de noapte, cum ar fi boxerul Chris Eubank Junior.

Madisson a ținut un toast pentru colegul său de la Spurs, Destiny Udogie, titular pentru Italia pe Wembley. Spre amuzamentul rivalului din Premier League, Jack Grealish. Afectat de eșecul suferit de Italia, Udogie a refuzat invitația la eveniment.

ADVERTISEMENT

Ulterior, petrecerea a continuat în sectorul VIP, unde Grealish și compania au fost însoțiți și de mai multe domnișoare dornice și ele de distracție. Petrecerea a continuat până în zori, când jucătorii au fost escortați de staff-ul de securitate al clubului spre Hotelul Bulgari, unde erau cazați.

Ce prețuri sunt în clubul de noapte Tape, în care au petrecut fotbaliștii britanici. Notă de plată de 35.000 de lire sterline

La final a fost achitată și nota de plată pentru băuturile consumate. Și a fost pe măsură pentru starurile Angliei: 35.000 de lire sterline! De înțeles dacă ținem cont că în clubul Tape consumația minimă la masă este de 2.000 de lire. O sticlă de Belvedere este 1300 de lire, iar șampania Dom Perignon este 1050 lire.

ADVERTISEMENT

Anglia mai are de jucat două meciuri în grupa C, ambele în luna noiembrie. Va înfrunta Malta pe propriul teren și Macedonia de Nord, în deplasare.

ADVERTISEMENT
Tags: