Sport

Mama lui Jack Grealish, victimă colaterală la sărbătoarea lui Manchester City: ”A vomitat pe geanta ei”. Video

Manchester City a sărbătorit cum se cuvine tripla reușită în acest sezon, însă petrecerea a fost una cu ghinion pentru mama lui Jack Grealish.
16.06.2023 | 18:56
Mama lui Jack Grealish victima colaterala la sarbatoarea lui Manchester City A vomitat pe geanta ei Video
Manchester City a sărbătorit cum se cuvine tripla reușită în acest sezon, însă petrecerea a fost una cu ghinion pentru mama lui Jack Grealish. Sursă foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

La capătul unui sezon perfect, după ce a câştigat trofeul în Premier League, FA Cup şi Champions League, ”cetățenii” și-au trecut în palmares tripla. Pentru fotbalul englez, recordul obţinut de City a însemnat egalarea performanţei pe care Manchester United, marea rivală, a realizat-o în sezonul 1998-1999.

Ghinion teribil pentru mama lui Jack Grealish la sărbătoarea lui Manchester City

Manchester City a organizat o paradă excepțională în centrul orașului, în care jucătorii au prezentat cele trei trofee fanilor, însă petrecerile s-au ținut lanț câteva zile la rând, iar băuturile alcoolice au curs șuvoaie.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai în formă fotbaliști a fost Jack Grealish, surprins în numeroase momente cu băuturi în mână și într-o stare avansată de ebrietate. Dacă pentru superstar totul a fost la superlativ, nu la fel a simțit și mama sa, care a avut parte de un incident neplăcut la sărbătoarea lui Manchester City.

Aflat în cantonamentul naționalei Braziliei, portarul Ederson a povestit că fundașul portughez Ruben Dias, care nu este obișnuit să bea alcool, a avut mari probleme și i s-a făcut rău după ce a dat peste cap două shot-uri.

ADVERTISEMENT

Un singur jucător nu s-a atins de alcool

”După un sezon extrem de obositor dar și incredibil, doar United a reușit să mai facă asta, desigur că trebuie să ne bucurăm și să ne lăsăm emoțiile să iasă la suprafață. Sunt luni de muncă intensă.

Cine bea, bea. 99% din grup a băut, s-a bucurat. Mulți jucători au pus capăt petrecerii abia luni. Asta face parte din viața de fotbalist, trebuie să ne bucurăm de momentele bune atunci când vin.

ADVERTISEMENT

Cel 1% lipsă este Nathan Ake, dar sunt și alții care nu beau, dar au făcut o excepție. Dias a făcut o excepție, dar nu prea a mers pentru el. Două shot-uri și a vomitat tot. Întâmplător, a vomitat pe geanta mamei lui Jack Grealish!”, a declarat Ederson.

Starurile lui Manchester City au celebrat la maxim câștigarea trofeului Champions League în timpul paradei prin oraș. John Stones a dansat cu trofeul, în timp ce Erling Haaland și-a dat tricoul jos și a făcut spectacol. Totodată, Rodri, eroul „cetățenilor”, a fost pe val.

ADVERTISEMENT

Phil Foden, cel care l-a înlocuit pe Kevin De Bruyne în finala cu Inter, a lansat un tun de confeti spre fanii britanici. După ce parada s-a terminat, jucătorii lui Manchester City au urcat pe scenă și au continuat petrecerea alături de fani. Momentul s-a încheiat cu un foc de artificii spectaculos.

ADVERTISEMENT