News

Detalii înfiorătoare din ancheta dublei crime de la Bran. Polițiștii au rămas șocați când au intrat în casă. „Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi”

Ies la iveală detalii cutremurătoare după dubla crimă care a avut loc în această săptămână în Bran. Polițiștii și rudele cuplului ucis au rămas șocați când au intrat în casă.
16.01.2023 | 19:26
Detalii infioratoare din ancheta dublei crime de la Bran Politistii au ramas socati cand au intrat in casa Cand am vazut carnagiul am inlemnit amandoi
Apar detalii înfiorătoare după dubla crimă de la Bran. Sursa foto: brasovromania.net / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O dublă crimă a îngrozit, luni, o comunitate din satul Șimon, care aparține de comuna Bran. Un conflict izbucnit între doi veri, se pare pentru un teren, s-a sfârșit în mod dramatic.

Apar detalii înfiorătoare după dubla crimă de la Bran

Nicu și Alexandra, doi tineri, soț și soție, au fost uciși cu bestialitate duminică noapte. Luni dimineață, trupurile lor au fost găsite, în dormitor, într-o baltă de sânge.

ADVERTISEMENT

Nicu Pepene, în vârstă de 38 de ani, era angajat la stația SMURD din Moieciu. Soția sa, Alexandra (32 de ani), lucra ca asistentă medicală la Spitalul de Copii din Brașov.

Între timp, încep să apară detalii înfiorătoare din ancheta dublei crime de la Bran. Cea care i-a găsit pe cei doi fără suflare, cumnata cuplului, nu-și poate imagina cine ar fi vrut să le facă rău. Ea îi descrie ca fiind niște ”copii deosebiți”.

ADVERTISEMENT

„Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva scandal legat de streașina casei”, afirmă, răpusă de durere, mama pompierului ucis.

Imaginile cu cei doi din dormitor i-au cutremurat pe polițiști. Surse din anchetă spun că victimele aveau capetele zdrobite, cel mai probabil cu toporul.

ADVERTISEMENT

Tatăl bărbatului ucis descrie și el cele văzute în case tinerilor. „Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă…”, a spus părintele acestuia.

„Tot ce vă pot spune în acest moment este că la fața locului se efectuează cercetări cu privire la moartea a două persoane. Am să revin cu date noi mai târziu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, conform BrașovRomania.net.

ADVERTISEMENT

Principalul suspect al crimei, reținut de poliție

Luni după-amiază, echipajele de poliție l-au prins pe principalul suspect al crimei duble de la Bran. Este vorba de un verișor al bărbatului ucis. Localnicii afirmă că scandalul dintre aceștia ar fi pornit de la un teren.

Bărbatul a încercat să se ascundă într-un pod. Avea la el și un cuțit, iar polițiștii au negociat înainte să-l rețină, conform ȘtirileProtv.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: