News

Detalii înfiorătoare în cazul bătrânei torturată de propria fiică! „Nu poţi asista la asemenea scene când un om e călcat în picioare“

23.05.2020 | 15:49
Detalii infioratoare in cazul batranei torturata de propria fiica Nu poti asista la asemenea scene cand un om e calcat in picioare
ADVERTISEMENT

Ies la iveală detalii înfiorătoare în cazul bătrânei torturată de propria fiică! Mai multe imagini cu un puternic impact emoţional ce prezintă o bătrână dezbrăcată și bătută cu bestialitate au fost postate pe o rețea de socializare. Incidentul ar fi avut loc în urmă cu câteva săptămâni, în comuna Creţeni, judeţul Vâlcea.

Detalii înfiorătoare în cazul bătrânei torturată de propria fiică!

În imagini se vede cum o bătrână dezbrăcată total este culcată la pământ. În tot acest timp, o femeie mai tânără o loveşte cu pumnii, palmele, picioarele, peste tot corpul, inclusiv în cap. Culmea, cea din urmă era nemulţumită că bătrâna nu are puterea de a se ridica în picioare.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 7 minute are înregistrarea. Filmarea se oprește în momentul în care agresoarea realizează că un vecin o surprinde cu ajutorul unui telefon.

„Nu poţi asista la asemenea scene când un om e călcat în picioare“

Clipul a fost postat pe Facebook vineri seara, 22 mai, de un bărbat din Arad, care locuieşte în Spania. Conform acestuia, incidentul ar fi avut loc în ziua de Paşte.

ADVERTISEMENT

Cel care a filmat a sesizat imediat numărul de urgență, 112 şi a pus la dispoziţia autorităţilor scenele. În urma filmării, victima a fost internată. Împotriva agresoarei, adică a fiicei sale, s-a obţinut un ordin de restricţie pe trei luni.

În toată această perioadă, femeia nu are voie să se apropie la mai puţin de 10 metri de bătrână. Aproape incredibil, dar la vremea în care s-a petrecut incidentul, fiica era asistent personal. Aceasta solicitase autorităţilor locale ajutor.

ADVERTISEMENT

Între timp, Primăria din Creţeni a luat decizia de a înlocui asistentul personal care are grijă acum de bătrână chiar la domiciliul acesteia. Mai mult de atât, Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea susţine că o poate prelua pe victimă, în regim de urgenţă, dacă i se va cere, într-un Azil de Bătrâni sau într-un un Centru de Violenţă Domestică.

Directorul DGASPC Vâlcea, Nicolae Badea a transmis că „Poliţia putea să o aducă de atunci la noi, şi o internam imediat într-un Centru de Violenţă, dacă avea leziuni.

ADVERTISEMENT

De ce nu s-a procedat astfel, nu ştiu. N-am văzut filmarea, dar nu înţeleg de ce nu a intervenit cel care a filmat. Poliţia şi SMURD-ul au intervenit, dar nu poţi asista la asemenea scene în care un om este călcat în picioare”

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: