News

Detalii șocante despre crimele din Onești. Ce spune bărbatul care i-a găzduit pe șefii operațiunii

05.03.2021 | 08:28
Detalii socante despre crimele din Onesti Ce spune barbatul care ia gazduit pe sefii operatiunii
Detalii șocante despre crimele din Onești. Ce spune bărbatul care i-a găzduit pe șefii operațiunii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Detalii șocante prezentate de un martor cheie care i-a găzduit pe şefii operaţiunii din Oneşti. Bărbatul este vecin cu Gheorghe Moroşan şi locuieşte într-un bloc „din faţa locului în care s-a întâmplat incidentul.”

„Coordonarea echipelor de poliţişti s-a făcut de la mine din apartament de către şeful Poliţiei Oneşti, de către un ofiţer criminalist care în permanenţă a filmat întreaga acţiune”, a precizat bărbatul din Oneşti, pentru România TV.

ADVERTISEMENT

Martorul cheie a mai menţionat că autorităţile „au aşteptat un ordin de undeva de sus să acţioneze”.

Ce s-a întâmplat înainte de crimele din Onești? „Domnule chestor-şef, cu tot respectul, cine îşi asumă?”

„Şeful Poliţiei Oneşti, împreună cu doi agenţi şi un băiat de la mascaţi, care au fost acolo prezenţi, au aşteptat un ordin de undeva de sus să acţioneze, un ordin care nu a venit. Nu ştiu să vă spun. Adresarea dânsului a fost: domnule chestor-şef, cu tot respectul, cine îşi asumă?

ADVERTISEMENT

Şi atunci în momentul acela parcă am auzit: Aşteptaţi! Dânsul a aşteptat un ordin. I-a trimis un filmuleţ unui superior”, a precizat bărbatul, la România TV.

Cum a decurs negocierea? „Băi, nea Ghiţă, linişteşte-te!”

Familia criminalului din Onești, implicată în două agresiuni similare în apartamentul groazei
Colaj: Fanatik

Bărbatul care i-a găzduit pe șefii operațiunii a explicat modul în care a decurs intervenţia autorităţilor în cazul dublei crime din Oneşti.

ADVERTISEMENT

A început o negociere cu agresorul. Apoi a venit şeful cel mare. În 10-15 minute au fost prezent aici cu echipaje de Poliţie. În primă fază, şeful Poliţiei din Oneşti a condus operaţiunea de aici. Apoi a văzut că au vizibilitate dintr-un balcon paralel.

Cel de la mascaţi de la Bacău s-a uitat printr-un binoclu foarte performant şi a dat indicaţii echipelor de la sol. La 12 a fost prezent adjunctul Poliţiei Oneşti, din câte am înţeles. Dânsul a început negocierea. Chiar îl cunoştea şi i-a spus: băi, nea Ghiţă, linişteşte-te!

ADVERTISEMENT

El cerea în permanenţă să vorbească cu un ministru şi să vină televiziunile. El asta cerea: să vorbească cu un procuror, să i se aducă o hotărâre judecătorească care nu i s-a adus. De aici se ridică şi foarte multe semne de întrebare. De ce nu a venit hotărârea?”, a afirmat martorul cheie, conform RomaniaTV.

Martorul a povestit că unul dintre cei doi bărbaţii sechestraţi încercat să-l dezarmeze pe Gheorghe Moroșan. „El s-a enervat şi atunci a început măcelul.”

Soţia lui Gheorghe Moroşan: ”Dă-le drumul băieţilor că sunt nevinovaţi”

Cine sunt victimele criminalului din Onești
Sursa foto: Facebook

„În niciun moment, soţia criminalului nu l-a încurajat să facă un gest necugetat sau să comită aceste acte. De când a început tam tam-ul ăsta, soţia dânsului nu l-a încurajat. I-a spus: Ghiţă, opreşte-te! Dă-le drumul băieţilor că sunt nevinovaţi. Soţia a colaborat cu poliţia. Nu l-a încurajat. I-a trimis într-o pungă ceva ţigări.

Îl cunosc de foarte mult timp. El nu fuma. Ce putea să facă el cu ţigările nu ştiu. Din ce am văzut pe filmări, că am văzut ce filma ofiţerul criminalist, e posibil să le fi luat pentru victime ţigările. Nu ştiu dacă fumau”, a spus bărbatul.

ADVERTISEMENT