News

Detalii șocante despre moartea judecătorului Gabriel Apostol. Ce s-a întâmplat după ce și-a injectat benzină în vene. Explicațiile medicilor

Șeful UPU Argeș a dezvăluit care a fost evoluția stării judecătorului Gabriel Apostol după ce și-a injectat benzină în vene.
04.12.2022 | 09:57
Detalii socante despre moartea judecatorului Gabriel Apostol Ce sa intamplat dupa ce sia injectat benzina in vene Explicatiile medicilor
Gabriel Apostol a murit în drum spre spital Foto: B1TV
ADVERTISEMENT

Magistratul piteștean a ales să-și pună capăt zilelor într-un mod teribil, injectându-și benzină în vene și, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat pe drum spre Spitalul Floreasca.

Detalii șocante despre moartea judecătorului Gabriel Apostol

Joi, la prânz, pacientul a fost internat în stare critică, dar conștient, la Spitalul Județean Argeș, fiind intubat și ventilat mecanic.

ADVERTISEMENT

Medicii din Pitești au luat legătura cu colegii lor din București pentru a-l transfera. După ce au obținut acordul acestora l-au trimis pe bărbat cu o ambulanță spre Capitală, însă acesta a murit în drum spre spital.

Jurnaliștii de la publicația locală Jurnalul de Argeș au încercat să afle ce șanse de supraviețuire mai avea judecătorul Apostol.

ADVERTISEMENT

”Era cu șanse minime. Din câte mi-a relatat colega care l-a stabilizat în UPU, pentru a putea fi transferat la Spitalul Floreasca, pacientul era decompensat din toate punctele de vedere.

Poate că singura lui șansă era să ajungă la Centrul de toxicologie din București”, a declarat Marius Pascu, medic-șef al Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș.

ADVERTISEMENT

O judecătoare de la aceeași instanță s-a sinucis în urmă cu patru ani

Gabriel Apostol nu este primul judecător de la Judecătoria Pitești care se sinucide. În aprilie 2018, judecătoarea Gabriela Iordache a murit la o lună după ce și-a tăiat venele și a înghițit detartrant.

Gabriela Iordache era internată de aproape o lună la Spitalul Floreasca din Capitală cu arsuri interne din cauza soluției ingerate. Magistratul a lăsat un bilet de adio al cărui conținut nu explică însă gestul.

ADVERTISEMENT

În mesaj, judecătoarea și-a cerut scuze pentru gestul său şi şi-a exprimat încrederea că soţul său va avea grijă cum se cuvine de cei trei copii.

Potrivit Adevărul, Gabriela Iordache avea peste 15 ani în magistratură, timp în care a fost şi preşedintele Judecătoriei Piteşti (între 20 martie şi 1 septembrie 2014), anterior, timp de mai mulţi ani, deţinând funcţia de vicepreşedinte al aceleiaşi instanţe.

ADVERTISEMENT
Tags: