News

Detalii șocante în cazul româncei ucise în Grecia. Suspectul albanez recunoaște motivul crimei: „Am făcut-o ca să mă distrez”

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul tragic din Grecia. Motivul șocant pentru care albanezul și-a împușcat concubina româncă
19.02.2024 | 21:31
Detalii socante in cazul romancei ucise in Grecia Suspectul albanez recunoaste motivul crimei Am facuto ca sa ma distrez
Incident șocant în Grecia. Tânără româncă ucisă de partenerul său albanez. Sursa foto: Colaj Fanatik / Creta24
ADVERTISEMENT

Ucigaşul Geaninei, românca împușcată în orașul Heraklion, din Grecia, le-a spus poliţiştilor că a vrut doar să o sperie, „din distracție”. Româncă de 29 de ani a avut un destin tragic alături de partenerul său albanez, care a lăsat-o fără suflu.

„Am făcut-o ca să mă distrez”

Albanezul le-ar fi spus anchetatorilor că totul a fost un accident şi că s-a produs, după ce i-a pus pistolul la cap ca s-o sperie pe femeie. „Pistolul avea o siguranţă, dar s-a descărcat. Am făcut-o ca să mă distrez”, a mărturisit ucigașul.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a recunoscut săvârșirea crimei, mărturisind că a tras cu arma asupra partenerei sale de viață. Pistolul folosit în comiterea crimei a fost descoperit de poliție pe o masă de cafea din interiorul locuinței, având încă trei cartușe în încărcător.

Conform informațiilor prezentate de publicația NeaKriti, individul de origine albaneză a apelat serviciul de urgență, pretinzând că femeia nu era în stare gravă, însă, sub presiunea operatorului de la linia de urgență 166, a recunoscut că aceasta este decedată. Ulterior, chiar criminalul a contactat poliția pentru a raporta incidentul.

ADVERTISEMENT

Geanina, românca cu destin tragic

Partenerul de viață al femeii 29 de ani de origine română avea să fie și cel care i-a pus capăt zilelor. Albanezul era cu nouă ani mai în vârstă decât Geanina.

Incidentul a avut loc în cartierul Kamina din Heraklion, unde cei doi locuiau într-un apartament situat la etajul doi, pe strada Patroklou. Potrivit martorilor, la sosirea poliției, bărbatul era într-o stare de ebrietate avansată, fiind incapabil să scoată vreun cuvânt.

ADVERTISEMENT

Presa elenă relatează că victima, cunoscută sub numele de Nina, era originară din România și locuia în Heraklion de peste 10 ani. Ea lucra aici cu normă întreagă într-un centru de îngrijire medicală din Heraklion împreună cu iubitul ei.

Vecinii spun că auzeau mai mereu certuri din casa celor doi, iar cu câteva luni în urmă, Gianina ar fi suferit o pierdere de sarcină. Conform unor alte păreri, ei reveneau adesea acasă târziu și în stare de ebrietate.

ADVERTISEMENT

Gianina a fost găsită într-o baltă de sânge, iar anchetatorii presupun că și înainte de tragedie s-ar fi putut isca un conflict între cei doi. Ancheta polițiștilor eleni continuă și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs crima.

ADVERTISEMENT
Tags: