News

Geanina, urmărită de un destin tragic. Românca a pierdut o sarcină în urmă cu câteva luni, iar acum a fost omorâtă în Creta de iubitul său

O româncă a fost ucisă cu sânge rece în Insula Creta, la Heraklion. Geanina avea doar 29 de ani, iar acum câteva luni pierduse o sarcină.
18.02.2024 | 22:08
Geanina urmarita de un destin tragic Romanca a pierdut o sarcina in urma cu cateva luni iar acum a fost omorata in Creta de iubitul sau
Nina a fost împuşcată în cap de iubitul albanez Foto NeaKriti/Crete24
ADVERTISEMENT

Liniştea Insulei Creta a fost spulberată la sfârşitul acestei săptămâni de o crimă înfiorătoare, o româncă în vârstă de 29 de ani fiind ucisă în reşedinţa sa din Heraklion de partenerul său de viaţă, un albanez cu nouă ani mai vârstă.

Geanina locuia de peste 10 ani în Heraklion

Crima a avut loc în zona Kamina a Heraklionului, unde cuplul locuia într-un apartament situat la etajul 2, pe strada Patroklou. Martorii spun că la sosirea poliţiei ucigaşul era atât de beat încât nu a putut articula niciun cuvânt.

ADVERTISEMENT

Presa elenă scrie că Nina, femeia ucisă, era originară din România. Potrivit actelor oficiale, ea s-a născut în 1995 și se numea Gianina. Ea locuia în Heraklion timp de peste 10 ani, cu pauze scurte în care revenea în România, dar lucra cu normă întreagă într-un centru de îngrijire medicală din Heraklion. Vecinii spun că în urmă cu câteva luni ea ar fi pierdut o sarcină.

Potrivit site-ului Creta24, femeia a fost găsită într-o baltă de sânge, sânge fiind găsit, de asemenea, și pe un cearșaf. Ea era îmbrăcată și, potrivit surselor din anchetă, avea o rană de glonț pe o parte a capului, lângă ureche.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 39 de ani şi-a recunoscut crima, spunând că și-a împușcat partenera de viată. Arma crimei a fost găsită pe o măsuță de cafea, în interiorul casei, și mai avea înăuntru trei cartușe.

După cum relatează publicaţia NeaKriti, albanezul a sunat la Urgenţe spunând inițial că a lovit-o pe fată, dar după insistențele operatoarei de la 166, acesta a spus apoi că este moartă. Apoi, criminalul însuși a sunat la poliție, raportând incidentul.

ADVERTISEMENT

În câteva minute, o ambulanță și mașini de poliție s-au deplasat la fața locului, iar oofiţerii de Securitate l-au arestat pe bărbatul de 39 de ani, care se afla sub influența alcoolului.

În sufrageria casei, poliţiştii au găsit trupul tinerei de 29 de ani. Potrivit unei versiuni, amândoi lucrau într-un centru de îngrijire a sănătății și se întorceau adesea acasă foarte târziu, după ce beau mult, iar vecinii spun că se certau adesea. Acelaşi lucru s-ar fi putut întâmpla şi înaintea crimei, presupun anchetatorii.

ADVERTISEMENT

Ce este curios e faptul că în dimineața fatidică vecinii nu au auzit nimic. Nici pe cei doi bătându-se sau certându-se şi nici împușcătura. Ucigașul de 39 de ani, din Albania, a mai fost implicat în trecut în afaceri cu droguri și altercaţii stradale.

ADVERTISEMENT