News

Detalii terifiante despre crima de la Corbu. Anchetatorii au aflat cum a acționat ucigașul. Soția victimei, rănită și ea

Ies la iveală detalii terifiante despre crima de la Corbu. Anchetatorii au aflat cum a acționat ucigașul. Soția victimei a fost și ea rănită.
02.07.2021 | 13:43
Detalii terifiante despre crima de la Corbu Anchetatorii au aflat cum a actionat ucigasul Sotia victimei ranita si ea
ADVERTISEMENT

O crimă șocantă a cutremurat localitatea Corbu din județul Constanța. Un bărbat cu cagulă a intrat vineri dimineața în locuința unei familii, unde a violat o tânără de 20 de ani, apoi l-a ucis pe tatăl acesteia de 41 de ani.

Între timp, încep să apară detalii terifiante în legătură cu modul în care a acționat ucigașul. Din cele mai noi informații, se pare că acesta a rănit-o și pe soția bărbatului omorât.

ADVERTISEMENT

Detalii terifiante despre crima de la Corbu. Anchetatorii au aflat cum a acționat ucigașul. Soția victimei, rănită și ea

Cazul din județul Constanța a fost preluat de criminaliștii din București, iar în presa locală încep să apară detalii din anchetă.

Surse apropiate investigației susțin că pe trupul bărbatului ucis sunt tăieturi profunde pe abdomen, o mână este aproape amputată și s-au constata tăieturi la nivelul gâtului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, se pare că și mama copiilor a avut de suferit în urma atacului. Aceasta ar avea răni pe corp, scrie publicația Cuget liber.

Localnicii sunt terifiați de această întâmplare și au declarat că în zonă nu s-au mai produs asemenea tragedii.

ADVERTISEMENT

”Aici în Corbu nu s-a mai auzit așa ceva, stau de patru ani aici, îl cunosc pe omul ăsta (victima) de patru ani de zile, mi-era mai mult decât prieten, mi-a făcut casa, era un om muncitor, cu suflet.

Ne întrebăm ce s-a întâmplat de a intrat chiar peste el. Mie nu-mi vine să cred, nu mă așteptam la el” a declarat unul dintre vecinii bărbatului ucis, conform România TV.

ADVERTISEMENT

Martorii au mai precizat că soția a ajuns la poliție împreună cu fata de 15 ani, iar tânăra care a fost violată este internată în spital. ”Soția e la poliție cu fata, și cea mare, pe care a violat-o, e la spital” a mai adăugat localnicul.

Crima din Corbu, petrecută în zorii zilei de vineri, 2 iulie

Reamintim că vineri, 2 iulie, înainte de a se lumina, un bărbat a intrat în locuința unei familii din Constanța, comuna Corbu. Acesta a violat o tânără de 20 de ani, apoi l-a ucis pe tatăl acesteia.

Potrivit autorităților, o minoră în vârstă de 15 ani, una dintre fiicele victimei, a apelat 112 și a anunțat că sora ei a fost violată, iar tatăl a fost înjunghiat.

ADVERTISEMENT
Tags: