News

Detalii tulburătoare în cazul familiei decedate în accidentul de pe Valea Oltului. Ce urmau să facă Radu şi Adriana

La două zile de la producerea tragicului accident de pe Valea Oltului, au apărut detalii noi despre planurile pe care le avea familia decedată în urma impactului frontal dintre un autorism și un TIR.
24.08.2022 | 10:32
Detalii tulburatoare in cazul familiei decedate in accidentul de pe Valea Oltului Ce urmau sa faca Radu si Adriana
Radu și Adriana, încă două victime ale accidentelor rutiere de pe Valea Oltului. Foto: Facebook - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Amintim că în momentul groaznicului accident de pe Valea Oltului, în mașină se aflau șoferul, soția acestuia și copilul lor. Mama își ținea odrasla în brațe când șoferul a efectuat depășirea care le-a adus sfârșitul.

Încă o tragedie pe Valea Oltului

Femeia se afla pe bancheta din spate când tirul i-a izbit frontal pe Valea Oltului. Potrivit wowbiz.ro, Adriana și Radu erau priviți ca un cuplu-model în comuna Săliștea, din județul Alba.

ADVERTISEMENT

Peste doar câteva zile ei se pregăteau să aniverseze trei ani de la căsătorie. Ea avea 31 de ani, iar el 34. Plecaseră în concediu, spre litoralul românesc.

Din nefericire, drumul lor s-a oprit pe Valea Oltului, o zonă cunoscută pentru accidentele rutiere grave. Adriana și Radu și-au unit destinele în 2019, iar la 7 septembrie se pregăteau pentru aniversarea acestui moment.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, ea marca doi ani de căsnicie cu următorul mesaj: ”Ce poate mai frumos?! Doi ani și o minune.” Moartea prematură a familiei din județul Alba a provocat o durere de nedescris pentru cei care i-au cunoscut.

Reacțiile emoționante ale vecinilor

Plânge cerul și pământul… Prieteni și consăteni dragi! Vestea tristă a șocat pe toată lumea… Nu putem să vorbim la trecut despre voi, familie frumoasă!

ADVERTISEMENT

Trebuia să ne vedem în câteva zile… Bunul Dumnezeu să vă odihnească în pace alături de copilașul vostru, iar părinților devastați de durere să le dai putere”, a fost reacția unei vecine.

Nu îmi vine să cred, încă nu pot să realizez că nu o să-i mai văd. Am trecut astăzi de două ori pe lângă casă lor și cu lacrimi în ochi mi se face pielea de găină…

ADVERTISEMENT

Așteptam s-o văd la poartă cum îmi face cu mâna”, a comentat o altă doamnă care i-a cunoscut Adriana și Radu. În acest context, primarul comunei Săliștea, a declarat că mama era apropiată de biserică și fusese la împărtășanie înainte de a pleca în concediu.

 

ADVERTISEMENT