Life

Detaliul despre Andi Moisescu pe care nu-l știa nimeni. Ce face acesta de la 17 ani

Detaliul despre Andi Moisescu pe care nu-l știa nimeni. Are un obicei încă de la vârsta de 17 ani pe care îl ține și la 50!
25.08.2023 | 15:35
Detaliul despre Andi Moisescu pe care nul stia nimeni Ce face acesta de la 17 ani
Detaliul despre Andi Moisescu pe care nu-l știa nimeni. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Detaliul despre Andi Moisescu pe care nu-l știa nimeni. Acesta se ocupă cu activitate mai specială încă de pe vremea când avea 17 ani!

Detaliul despre Andi Moisescu pe care nu-l știa nimeni

Andi Moisescu are un lucru pe care îl face din adolescență. Puțini știu faptul că acesta este un mare fan al muzicii și în timpul liber chiar este DJ.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, acesta a cântat inclusiv la festivaluri importante. Pasiunea pentru a fi DJ o are încă de la vârsta de 17 ani.

„Pasiunea de DJ o am de mic, de pe vremea când ascultam radio Europa Liberă, când visam să cânt și eu muzică, am ajuns destul de repede, la 17 ani în 1990, să pun muzică la radio și în discotecă și le-am combinat până să intru în televiziune, în 1997”, a spus el, conform Click.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu iubește muzica. Spune că mereu și-a dorit să fie DJ

Andi Moisescu spunea că iubește foarte mult muzica și a făcut tot ce a putut pentru a fi aproape de aceasta.

Tocmai de aceea a ajuns și la un post de radio în 1990, unde s-a angajat. Acesta are acum 50 de ani și este invitat să cânte în cluburi, la petreceri sau chiar festivaluri și se declară mai mult decât mândru. Spune că mereu și-a dorit să facă acest lucru!

ADVERTISEMENT

„Sunt doar un mare iubitor de muzică, în general. Studiile mele se limitează doar la matematică. Dar, nu-i așa, cu toții ajungem, mai devreme sau mai târziu, să facem ceea ce ne dorim de fapt.

Așa am ajuns la radio, în 1990. Am făcut tot ce-i omenește posibil pentru a fi cât mai aproape de muzică.

ADVERTISEMENT

Și exact ăsta-i motivul pentru care și acum, la 50 de ani, mă bucur să pun muzică, o noapte întreagă într-un club, la o petrecere sau la un festival. Mă suspectez că trăiesc prin muzică. Cineva mi-a spus că, de fapt, eu sunt muzica”, spunea vedeta TV pentru TV Mania.

ADVERTISEMENT