Life

Andi Moisescu, propunere pentru Andra, la Românii au talent. Are legătură cu Cătălin Măruță: “Le spun să aibă grijă de el”

Ce propunere a avut Andi Moisescu pentru Andra, la Românii au talent. Are legătură cu Cătălin Măruță, soțul îndrăgitei artiste.
14.04.2023 | 22:41
Andi Moisescu propunere pentru Andra la Romanii au talent Are legatura cu Catalin Maruta Le spun sa aiba grija de el
Ce i-a propus Andi Moisescu Andrei, la Românii au talent. Sursa foto: Capturi Pro TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra și Andi Moisescu și-au adresat replici amuzante în noua ediție Românii au talent, iar realizatorul TV a avut o propunere pentru artistă. Între două numere, artista a decis să-și contacteze soțul. Colegul ei de la masa juriului i-a făcut o sugestie neașteptată.

Andra, propunere din partea lui Andi Moisescu, la Românii au talent. Ce legătură are cu Cătălin Măruță

Telespectatorii nu adoră Românii au talent doar pentru momentele inedite ale concurenților, ci și pentru dialogurile amuzante dintre jurați. De data aceasta, Andra și Andi Moisescu au avut o discuție interesantă.

ADVERTISEMENT

Între două numere, cântăreața a vrut să vadă dacă soțul ei și-a terminat treaba și i-a lăsat un mesaj. Andi Moisescu a glumit pe seama ei, după care cei doi și-au adresat niște replici interesante.

“Ia să văd ce face bărbatul meu, a terminat?”, s-a întrebat Andra înainte de a-i trimite un mesaj soțului ei, care era plecat din oraș. “I-ai dat ceva de renovat în casă?”, a întrebat-o Andi Moisescu pe artistă, iar aceasta l-a informat că Măruță e la Baia Mare.

ADVERTISEMENT

“Ai terminat? Dă-mi și mie de veste ceva, vreau să știu ce faci. Sunt aici între numere. Te iubesc”, este mesajul pe care Andra i l-a trimis prezentatorului de la Pro TV, îngrijorată că acesta nu îi răspunde.

“Bă, dar nu-l lași și pe el”, i-a spus Andi Moisescu colegei sale de la masa juriului. Cântăreața a explicat că vrea doar să știe că soțul ei este bine și că nu îl verifică. “Nu l-am sunat cu cameră să văd unde e, treaba lui ce face, dar să-mi dea un mesaj că e bine”, a fost răspunsul vedetei.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu a asigurat-o pe artistă că soțul ei este bine. Acesta i-a mai spus că va vorbi cu două foste colege de facultate, aflate la Baia Mare, pentru a avea grijă de Cătălin Măruță.

Păi e bine, stai liniștită (…) Lasă că am eu două profesoare de matematică, colege de facultate, le spun să aibă grijă de el”, a sugerat vedeta de televiziune.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Andra

Andra a fost de acord cu propunerea colegului ei și vrea ca partenerul ei de viață să fie bine. În plus, cântăreața a spus că vrea ca partenerul ei să se întoarcă din Baia Mare cu o impresie bună.

“Te rog, adică insist, chiar vreau să fie bine îngrijit. Să vină cu o impresie foarte bună despre Baia Mare”, a spus vedeta, în spirit de glumă, în ediția din 14 aprilie 2023 a emisiunii Românii au talent, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT