Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezbatere încinsă pe tema antrenamentelor prelungite: „Maxim două ore”

Adrian Ilie și Florin Gardoș au vorbit despre propunerea lui Gigi Becali, în care patronul spunea că jucătorii săi ar trebui să se antreneze două ore la fiecare antrenament.
23.08.2023 | 15:26
Dezbatere incinsa pe tema antrenamentelor prelungite Maxim doua ore
Adrian Ilie și Florin Gardoș au vorbit despre propunerea lui Gigi Becali, în care patronul spunea că jucătorii săi ar trebui să se antreneze două ore la fiecare antrenament.
ADVERTISEMENT

După ce au ieșit din Conference League, după “dubla” cu Nordsjaelland, Gigi Becali a cerut o schimbare drastică la echipă. Patronul de la FCSB vrea ca jucătorii săi să se antreneze câte două ore la fiecare antrenament, așa cum fac și fotbaliștii lui Gică Hagi.

Florin Gardoș crede că Gigi Becali exagerează: „E prea mult”

Florin Gardoș a vorbit despre propunerea lui Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul jucător de la FCSB susține că ar trebui ca jucătorii să își dorească să stea mai mult după antrenament. Fostul fundaș al naționalei este de părere că pregătirea fizică a lui Thomas Neubert este în continuare foarte bună, dar problema pare să fie la jucători.

ADVERTISEMENT

“Atât timp cât vorbim despre un fotbalist care își dorește să facă treaba asta nu e o problemă… Și simte că după antrenament are nevoie să facă ceva la sală… Sau să rămână 30 de minute să mai dea niște centrări cu câteva zile înainte de meci sau într-o zi în care se simte el bine, mi se pare în regulă. 

Dar ce a spus domnul Becali e sigur ceva venit după un telefon în care i-a zis cineva că face și Hagi asta. Cred că așa i-a venit ideea cu două ore de antrenament. Până la urmă, tot Thomas Neubert era acolo și când am fost eu la echipă, era aceeași pregătire și acum e la fel. Nu văd de ce ar schimba. Doar ca să ce?”, a declarat Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie: “Erau antrenamente care durau aproape două ore”

Adrian Ilie a vorbit despre perioada în care evolua la Valencia. “Cobra” a povestit cât durau antrenamentele în Spania și care erau condițiile. Totodată, analistul a explicat și ce făceau jucătorii experimentați, care aveau peste 34 de ani.

“Antrenamnetele variau în funcție de perioada în care ne aflam. Dacă aveam meciuri miercuri și duminică, erau antrenamente care durau aproape două ore și altele care durau o oră și douăzeci de minute.

ADVERTISEMENT

Depinde de cum vedea antrenorul și ce credea că avem nevoie. La cele tactice ajungeam la două ore. Dacă făceam alergări sau lucruri fizice, dura mai puțin. Dacă un jucător voia mai mult pentru că se simțea sub nivelul lui obișnuit, mergea la antrenor și îi spunea.

În medie durau cam o oră jumătate oricum. Erau momente când doctorii veneau la antrenament și îți luau sânge direct. Peste o săptămână veneau și ziceau cine să se antreneze mai mult sau mai puțin, în funcție de cum stăteai fizic.

ADVERTISEMENT

Alții se antrenau mai mult, alții mai puțin. Spre exemplu, erau unii jucători peste 34 de ani, la jumătatea antrenamentului îi scotea, era suficient pentru ei.”, a spus Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Dezbatere încinsă pe tema antrenamentelor prelungite

ADVERTISEMENT